ДАБИЋ ОДГОВОРИО ЂИЛАСУ: "Народ су једном преварили, други пут неће - то им обећавамо."

Новости Онлајн

06. 10. 2022. у 18:10

ЧЛАН Председништва Српске напредне странке, Ђорђе Дабић у свом саопштењу за јавност одговорио је на отворено писмо Драгана Ђиласа.

ДАБИЋ ОДГОВОРИО ЂИЛАСУ: Народ су једном преварили, други пут неће - то им обећавамо.

Фото: СНС

Саопштење за јавност преносимо у целости:

"Читајући Ђиласово отворено писмо након обиласка САД-а просечан бирач лако би могао помислити како се на домаћој сцени рађа нека нова политичка мисао - све док не би прочитао ко је потписник тих редова. 

Трио фантастико (Ђилас, Борко, Мариника) похвалио се на друштвеним мрежама серијом састанака са разним заменицима помоћника од неких других помоћника државних секретара уз нескривено одушевљење што се уопште налазе у страној држави за коју верују да би их могла опет довести на власт. 

Баш као ономад пре 22 године, мимо жеље народа уз финансирање споља њих и њихове жуте камариле која је зајахала на народну грбачу после 5-ог октобра.

Ђилас вели како му је најзад све кристално јасно, мора Србија да напусти политику чувања властитог курса и сврста се уз једну страну у овом светском сукобу.

Чудно је то, како му пре избора не паде на памет да буде такав визионар. Неко би рекао да је то превара бирача али шта је то за Ђиласа, још једна рецка на зиду, ко то још броји.

Србија на челу са Александром Вучићем водила је и водиће српску политику, ону која је најбоља за грађане Србије.

Тешко је, није лако одолевати оваквим ветровима који дувају са свих страна али држава је много озбиљна ствар да би смо имали такав луксуз да се одричемо било ког историјског савезника ни на једној страни. 

Настављамо да служимо интересима свог народа, а тапшање по рамену и рапортирање странцима остављамо њима који су на то навикли.

Народ су једном преварили, други пут неће - то им обећавамо."

БОНУС ВИДЕО:

ПОГЛЕДАЈТЕ: Овако је Вучић "одувао" хрватске новинаре

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ДИРЉИВА ПРИЧА ВУКА БОЈОВИЋА: Стари Београђанин је ушао у канцеларију и дао ми најдрагоценији поклон - био сам ГАНУТ, то је НАЈВЕЋЕ ПРИЗНАЊЕ