МОДЕРАН КУТАК ЗА „СЕДМУ СИЛУ“: Пастор отворио реновирану и модернизовану салу за медије у Скупштини Војводине

Ј.С.

04. 10. 2022. у 19:20

ПРЕДСЕДНИК Скупштине АП Војводине Иштван Пастор и генерални секретар овог парламента Никола Бањац отворили су данас реновирану и модернизовану салу за представнике медија у здању покрајинског парламента у Новом Саду.

МОДЕРАН КУТАК ЗА „СЕДМУ СИЛУ“: Пастор отворио реновирану и модернизовану салу за медије у Скупштини Војводине

Фото: Прес служба Скупштине АПВ

На симболичној свечаности у присуству новинара, фоторепортера и сниматеља који прате рад Скупштине АП Војводине,Пастор је истакао да је новинарска сала реновирана захваљујући донацији Програма Уједињених нација за развој, УНДП Србија, са заједничком жељом да се унапреде услови рада скупштинских извештача. 

-Захваљујемо се УНДП што су нам омогућили да заједнички модернизујемо и оплеменимо простор у згради Скупштине АПВ намењен представницима медија и радује ме околност да смо могли допринети томе да праћење седница Скупштине АПВ, али и свих других скупштинских догађаја, убудуће буде олакшано - рекао је председник војвођанске Скупштине.

Генерални секретар Бањац казао је да ће успешна сарадња Скупштине АПВ и УНДП бити настављена, те посебно истакао могућност захваљујући којој ће се убудуће из новинарске сале директним преносом моћи пратити седнице, конференције и остала дешавања у Скупштини АПВ.

Фото: Прес служба Скупштине АПВ

 

Реновирање сале подразумевало је комплетно мењање зидних и подних облога, а обезбеђен је и смарт телевизор већих димензија путем кога ће моћи да се прате дешавања из велике сале Скупштине, као и стабилна WиФи мрежа. Такође, сала поседује и велики конференцијски сто који има изводе за струјно напајање, УСБ прикључке, мрежну интернет конекцију у случају потребе, као и ХДМИ прикључак.

Како је наглашено, поред адаптације новинарске сале и омогућавања доступности скупштинског материјала на својој интернет страници, Скупштина АП Војводине ће и даље настојати да унапреди своје капацитете у циљу обезбеђивања бољих услова за рад представника средстава јавног информисања.

БОНУС ВИДЕО:

"НОВОСТИ" НА ЈАРИЊУ: Данас почела примена споразума о личним документима

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (0)

ЉУБАВ КОЈА ТРАЈЕ СКОРО ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ: Лепа супруга глумца Ненада Окановића (ФОТО)