ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић дао је изјаве за медије након што је присуствовао данашњој церемонији у Софији поводом пуштања у рад гасног интерконектора Бугарска - Грчка.

Коментари (190)

Petar

01.10.2022. 15:34

Zima koja dolazi neće biti laka, ali je predsednik o svemu na vreme mislio i mi ćemo se izboriti. Imaćemo dovoljno energenata. A druge zemlje neka se brane optimizmom i neka se bore uz svoje lidere da isto prođu kao i Srbija.

Nikolina

01.10.2022. 17:31

Zbog čega uporno pokušavaju da pokrenu opet tu neku mržnju među našim narodima, ne diramo nikoga ne dirajte nas. Bavite se vašim predsednikom i vašom državom. Srbi su sa Vučiće i njegovom politikom zadovoljni.

Lazar

01.10.2022. 18:37

Kao i mnogo puta ranije i danas je Vučić mislio na ceo region, tražio da i mi na balkanu dobijemo neku pomoć zbog teške energetske krize. Solidarnost pre svega, ne možemo mi da budemo srećni što imamo toplu zimu, dok se drugi oko nas smrzavaju.

posmatrač

01.10.2022. 18:45

Srbija ne bi trebelo da previše se oslanja na EU, koja po svoj prilici koliko na proleće neće biti ni slika ni prilika ove danas. Nemoj da neko misli da se radujem njihovoj propasti, ali jednostavno kako sada stvari stoje duboka recesija i previranja očekuju je, a nije daleko da dođe i do nekih ratova. Čini mi se da se mi previše kunemo u nju, a da se premalo okrećemo Rusiji. Svaki pomen na saradnju nas i Rusa, sledi strašan pritisak zapada i novo povijanje glave našeg rukovodstva. Moramo podići glavu ili nas nema.

Mira

01.10.2022. 19:05

Bravo. Vucic je svestan da nam je vazno stabino stanje u celom regionu i veoma odgovorno se ponasa i deluje u skladu sa tim., tezak je period pred svima nama i samo zajedno i udruzeni mozemo najbezbolnije prevazici sve izazove