ВУЧИЋ У ПЕТАК СА БИЛЧИКОМ: Изветилац ЕП стиже у радну посету Београду

Танјуг

28. 09. 2022. у 17:11

ИЗВЕСТИЛАЦ Европског парламента за Србију Владимир Билчик, који сутра долази у дводневну радну посету Београду, састаће се у петак с председником Србије Александром Вучићем, потврђено је у Председништву Србије.

ВУЧИЋ У ПЕТАК СА БИЛЧИКОМ: Изветилац ЕП стиже у радну посету Београду

Фото Д. Миловановић

Билчик ће сутра, заједно с Матјажом Немецом, чланом Делегације Одбора ЕП за стабилизацију и придруживање ЕУ-Србија, започети дводневну радну посету Београду, објављено је на Твитер налогу Групе ЕП за подшку демократији и координацију избора.

Као посланици задужени за Западни Балкан и Србију, Билчик и Немец ће се састати и са представницима посланичких група у Народној скупштини Републике Србије.

Ова радна посета се организује у оквиру дијалога Европског парламента са Народном скупштином Републике Србије, а циљ посете је разговор о изгледима за сарадњу са скупштином Србије у новом сазиву након избора одржаних у априлу 2022. године, навела је Група ЕП за подшку демократији и координацију избора.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МАЛИ НА ПИТАЊЕ НОВОСТИ: Огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића, како вас није срамота?

МАЛИ НА ПИТАЊЕ "НОВОСТИ": Огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића, како вас није срамота?

МИНИСТАР финансија Синиша Мали на питање "Новости" како коментарише то што је Мирослав Алексић слагао да је у друштву председника Александра Вучића био Александар Бошковић, рекао је да то још једна огавна и одвратна лаж Мирослава Алексића.

11. 04. 2024. у 11:26

ТОНИ ВАРА ДРАГАНУ ВЕЋ 10 ГОДИНА, ЗНАМ И С КИМ Водитељка изненадила тврдњама: Драгану је бринуло шта ће село да каже

"ТОНИ ВАРА ДРАГАНУ ВЕЋ 10 ГОДИНА, ЗНАМ И С КИМ" Водитељка изненадила тврдњама: "Драгану је бринуло шта ће село да каже"

ВОДИТЕЉКА Јована Јеремић, још једном је, без длаке на језику прокоментарисала развод Драгане Мирковић и Тонија Бијелића и истакла да се није уопште изненадила јер је, како тврди, знала да певачицу бизнисмен вара већ уназад десет година.

13. 04. 2024. у 13:43

Коментари (87)

ШЕШЕЉ ОТКРИО НАЈВЕЋУ ТАЈНУ НАТО ОПОЗИЦИЈЕ: Очигледно је да се води борба за превласт