ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је за српске медије из Њујорка о резултатима посете САД и учешћу у Генералној скупштини УН.

Коментари (72)

Andjelko

23.09.2022. 20:11

Ujedinjene nacije su mrtve. Sad u svim svetskom ustanovama sede americki pingvini i sluzi da aplaudiraju na svaku laz ibudalastinu zelenskog I bajdena, a evropski predstavnici su bruka za politicki svet. Sve je umrlo osim gluposti I neljudskosti. Sramota, dabogda im u kuci bilo ono sto prave nama I ruskih herojima

Dejan

23.09.2022. 21:21

Ne bih voleo da budem u koži predsednika Vučića. Zamislite samo čega se sve od gorkih pilula nagutao u UN. Nisam siguran da imamo političara takvog kapaciteta koji bi uspeo sve da izbalansira u ovim strašnim vremenima. Sada više nije važno ništa sem da preživimo a ne damo da propadnemo čuvajući Kosovo i Metohiju i Republiku Srpsku. Živela Srbija.

Aleksandar Sladojevic

23.09.2022. 22:21

Ova najnovija sada dostava oruzja tesko bolesnom albanskom ekstremu,koji nam stalno pokazuje koliko zna biti teska ta bolest mrznje i prezira,je nesto apsolutno neprihvatljivo.Iz jednostavnog razloga sto se bolest u njegovom slucaju manifestuje u akutnom obliku,tesko izljecivom neopisivo jakom mrznjom prema svemu sto nosi bilo ikakav srpski prefiks. Sto opet nanovo cini to staro balkansko nestabilno bure baruta jos vise opasnijim,i jos vise blize to onoj slicnoj kataklizmi sto onomad gledasmo nedavnih devedesetih.Opravdan razlog zasto je to sto mora biti apsolutno neprihvatljivim...!!

Zorica

24.09.2022. 07:24

Davno rekoše, nije bitno koliki si nego je bitno ono za šta se zalažeš i šta braniš. Ova vlast i Vučić upravo to imaju i ja ih zato u tome maksimalno podržavam, ja prva ne volim da mene neko pritiska i da mi nameće da uradim nešto što ne želim. Neka pritiskaju, neka rade šta hoće, al' ajmo da imamo svoje ja!

Leposava

24.09.2022. 07:36

Srbija je jeste tritorijalno mala ,ali nikada jača i nikada više snage nije imala da brani i štiti svoju teritoriju, integritet i gradjane. Predsednik Aleksandar Vučić želi mir i stabilnost. Sva je sreća što je Srbija dolaskom Aleksandra Vučić postala snažna država.

Aleksandra

24.09.2022. 07:39

Generalna skupština UN u Njujorku je završena, susreti i sastanci Vučića sa svetskim državnicima, a bilo ih je mnogo, takodje, sad su ostali rezultati tih razgovora. Delegacija Srbije kao i predsednikov govor pokazali su samo jedno, a to je da se naša država drži evropskog puta, ali da ne dozvoljava da se bilo ko meša u njen teritorijalni integritet.