РАКИЋ: Долазак Брнабић значи да смо за мир и безбедност, останак и опстанак

Novosti online

04. 09. 2022. у 09:12

ПРЕДСЕДНИК Српске листе Горан Ракић изјавио је да долазак премијерке Србије Ане Брнабић на Косово и Метохију пуно значи и да се тиче свих сегмената живота, па и политике.

РАКИЋ: Долазак Брнабић значи да смо за мир и безбедност, останак и опстанак

Фото Танјуг

- Долазак значи да смо за мир и стабилност и да смо за останак и опсатанак - рекао је Ракић за РТС и додао да је Брнабић најдиректније укључена у проблеме српског народа, и да ће је замолити да се настави борба за мир и стабилност и да настави да улаже у овај простор.

Када се ради о регистарским таблицама, Ракић каже да је за личне карте пронађено компромисно решење, а да је исто компромисно решење потребно и за регистарске таблице.

- За регистарске таблице је исто потребан компромис, а не претња одузимањем возила. Наш народ добро зна коме треба да верује Приштини или Београду - рекао је он.

Упитан зашто ће премијерка током посете посетити прво баш мултимедијални центар у Северној Митровици он каже да је тај центар спој проштлости и будућности.

- Овај мултимедијални центар је успешан пројекат Србије у коме студенти стичу знања у одличним условима - рекао је Ракић.

Он је казао да ће у манстиру Бањска премијерку дочекати владика рашко-призренски Теодосије, као и да ту бити челници општине Звечан и сви политички представници српског народа

- Затим ће у Лепосавићу Брнабић обићи неколико породица како социјално угрожених тако и оних који су својим радим и новцем направили озбиљна домаћинства, запослиле десетине људи и које овај простор промовишу свуда и широм света - рекао је Ракић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Вучић послао јасну поруку Србима - Ја вам гарантујем само једну ствар

ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Вучић послао јасну поруку Србима - Ја вам гарантујем само једну ствар

СКУПШТИНА Србије завршила је данас расправу на посебној седници на којој је представљен Извештај о Косову и Метохији, а којој је присуствовао и председник Србије Александар Вучић.

03. 02. 2023. у 10:58 >> 21:52

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

ПРЕМА НАРОДНОМ ВЕРОВАЊУ СВЕТИ САВА ЈЕ ОВДЕ НАПРАВИО ЧУДО: Мештани и данас верују у моћ лековитог извора