НИГДЕ ЗНАМЕЊЕ ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ: Вучић у НАТО испред српске заставе, а Куртију нигде заставе тзв. Косова

Novosti online

17. 08. 2022. у 19:08

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић састао се данас у Бриселу у седишту НАТО са генералним секретаром Алијансе Јенсом Столтенбергом.

НИГДЕ ЗНАМЕЊЕ ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ: Вучић у НАТО испред српске заставе, а Куртију нигде заставе тзв. Косова

Фото Танјуг/АП

У исто време позван је и премијер. тзв. Косова Аљбин Курти.

Приликом обраћања по свим протоколима иза председника Србије стајала је српска застава, док из Куртија, Алијанса, ставила своју а не тзв. Косова.

Фото Танјуг/АП

- За Србију су мир и стабилност од пресудног значаја, а улога КФОР-а и НАТО-а на КиМ важна и зато верујем да ћемо увек моћи да наиђемо на разумевању и жељу и генералног секретара НАТО Јенса Столтенберга, Алијансе и КФОР-а, да се мир и стабилност на КиМ обезбеде, поручио је данас у Бриселу председник Србије Александар Вучић.

У заједничком обраћају, након састанка са Столтенбергом, захвалио се генералном секретару НАТО што је желео да саслуша позицију Србије, додајући да су разговарали о свему што се збивало на Косову и Метохији.

"Не морамо увек све ствари да видимо истим очима. За нас је важна улога КФОР-а и НАТО-а на КиМ, коју поштујемо", рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (44)

НОВИ МИГ-41: Лети до 5.500 км/х наоружан ракетама кинџал и циркон - обавља борбене задатке у стратосфери