ВУЧИЋ О ПЛАНОВИМА КУРТИЈА Немојте ни да сањате: Нећемо дозволити да ико пуца на наше полицајце

Novosti online

11. 08. 2022. у 11:49

ВУЧИЋ је рекао да никоме неће дозволити да никакву ватру отвара по било коме Председник Србије Александар Вучић обратио се на конференцији за новинаре на којој је говорио о најновијој изјави Аљбина Куртија који је рекао да Београд води агресивну политику, рекавши да неће дозволити да ико пуца на наш народ.

ВУЧИЋ О ПЛАНОВИМА КУРТИЈА  Немојте ни да сањате: Нећемо дозволити да ико пуца на наше полицајце

Фото: З.Јовановић

Вучић је рекао да никоме неће дозволити да никакву ватру отвара по било коме.

– Да нас натерате да се ми одрекнемо својих права, немојте ни да сањате, ни да покушавате! Можете да урадите све што хоћете против Србија, али наш благослов за сопствено уништење нећете добити!

Он је додао како се припрема ликвидација људи на Косову и Метохији.

– То је све смешно. Слушате то већ 170 дана како Србија негде некога напада. Они су толико снажни, направили договор са некима из КВИНТЕ. Ај повуците те специајлце, то ћемо ми из НАТО да заштитимо. Е,за све што имате повуците према Прешевуз, Бујановцу, као мала деца. Ал шта друго да раде? Јер ништа друго не раде, само разговарају телефоном. Чиме друго да се хвале? Којом Фабриком? Какве везе Русија има с тим? Шта измишљате више? Ми имамо своју земљу, свој Устав, о каквим нападима причате? Они припремају ликвидацију људи на КиМ. И ја их молим да то не чине. Немојте да бијете људе. Ми да бијемо никог нећемо, нама је потребан мир и стабилност. Користе ситуацију у Украјини да би водили кампању против Србије, једини проблем је што ни сами не верује – рекао је Вучић.

Подсетимо, Председник Странке демократске акције (СДА) Бакир Изетбеговић и премијер лажне државе Косово Аљбин Курти поново звецкају оружјем и најављују рат Србији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (40)

ДРАМА КОД ЛОЗНИЦЕ: Раде убио вука од 36 килограма - на само 500 метара од села (ФОТО)