"ШТО СЕ СРПСКЕ ОПОЗИЦИЈЕ ТИЧЕ - ТО ЈЕ СВЕ БОЛЕСНО" Ћута: Ми смо нова екипа, дошли смо с улице и из шуме и не интересује нас

Novosti online

08. 08. 2022. у 10:41

ТО је све болесно - изјавио је Александар Јовановић Ћута, заменик шефа посланичког клуба "Морамо-заједно", коментаришући најновија дешавања у редовима опозиције.

ШТО СЕ СРПСКЕ ОПОЗИЦИЈЕ ТИЧЕ - ТО ЈЕ СВЕ БОЛЕСНО Ћута: Ми смо нова екипа, дошли смо с улице и из шуме и не интересује нас

Фото: Принтскрин

- Нисам ту да се бавим њима. Ми смо нова екипа, дошли смо с улице и из шуме и не интересује нас... Људи су уморни, да ли има нешто ново, здраве крви, другачије реторике... Ја сам дошао ту да уведем грађане у Скупштину. Много различитих људи, од чобана до академика треба да уђу у тај хол и кажу нешто паметно. Наш благослов су ти људи - рекао је Ћута, у интерјвјуу за Блиц.

Он даље наводи да "не жели да се бави међусобним односима Борка Стефановића и Зорана Лутовца".

- Не желим да се бавим међусобним односима Стефановића, Лутовца и целе те екипе која је деценијама у политичком животу, што на власти, што у опиозицији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

КОМШИЈА ИЗ ПАКЛА: Дала му кључ да храни мачке, а онда је видела снимак са камере - страшно шта је урадио у њеном кревету (ВИДЕО)

КОМШИЈА ИЗ ПАКЛА: Дала му кључ да храни мачке, а онда је видела снимак са камере - страшно шта је урадио у њеном кревету (ВИДЕО)

ДА ЛИ стварно знате ко су вам комшије? Ово питање треба себи да постави Деби Веринг-Џонс (64) из Бирмингема коју је непријатно изненадио њен комшија у којег је имала поверење.

03. 10. 2022. у 20:26

Коментари (10)

ТРАГИЧНЕ СУДБИНЕ СТАЉИНОВЕ ДЕЦЕ: Његов коментар после синовљевог неуспелог самоубиства је ЈЕЗИВ, ћеркин живот строго контролисао