ВЛАДАНКА МАЛОВИЋ ОДГОВОРИЛА ХРВАТИМА: Од убијених српских малишана сте правили сапун, а данас не дозвољавате Вучићу да им положи цвеће

Novosti online

17. 07. 2022. у 14:02

ШЕФ Информативне службе Српске напредне странке Владанка Маловић осудила је на Инстаграму срамну одлуку Хрватске да забрани приватну посету председника Србије Александра Вучића Јасеновцу.

ВЛАДАНКА МАЛОВИЋ ОДГОВОРИЛА ХРВАТИМА: Од убијених српских малишана сте правили сапун, а данас не дозвољавате Вучићу да им положи цвеће

Фото: Архива

- Не тако давно српску децу сте одвајали па мучили глађу и жеђу, клали, набијали на бајонете, кували у казанима, гушили отровима, живе и полуживе бацали у јаме, српске бебе спаљивали у колевкама са сламом да би боље гореле, од убијених српских малишана правили сапун.

А данас, данас упркос свему и у инат свима живи српски народ уједињенији, слободнији, поноснији више него икада захваљујући управо Александру Вучићу, ком ви не дозвољавате 2022. године да положи цвеће на место највећег страдања српског народа.

И ви мислите шта - да сте много јака земља Европске уније која и данас може да ради шта хоће и како хоће?

Можете забранити посету српском председнику, али никада нећете моћи да нас натерате да заборавимо, ћутимо и погнемо главу пред вама. 

Живеће српски народ, џаба вам све, Србија је јача него икада - поручила је Владанка Маловић на Инстаграму.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladanka (@vladankamalovic)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (187)

ЂОКОВИЋ БАШ ИЗНЕРВИРАО АЛБАНЦЕ: Новак реаговао на убиство Срба на Косову, Пацоли срамно ударио по њему