НАШИ: Вук Јеремић је политичка марионета

Novosti online

04. 07. 2022. у 12:00

КОНЗЕРВАТИВНИ покрет НАШИ сматра срамном изјаву Вука Јеремића који је рекао да је „потребно да власт представи шта би биле последице неувођења санкција Русији”, чиме је јасно заузео анти-руски став и стао у ред политичких екстремиста који се залажу за увођење санкција Руској Федерацији.

НАШИ: Вук Јеремић је политичка марионета

Фото Н. Скендерија

- Овакво политичко мешетарење није чудно за Вука Јеремића који на недељном нивоу мења своја политичка убеђења и којег једино интересује долазак на власт, али без изборне воље грађана Србије.

Пошто га грађани не желе, Јеремић је изабрао пут политичке марионете и јефтином реториком попут бриге шта ће се догодити са Србијом уколико не уведе санкције Русији, покушава да стане у ред опозиционара које гаје наде да ће их странци довести на власт на растућем таласу западне русофобије.

Конзервативни покрет НАШИ поручује Вуку Јеремићу да се никада неће вратити на власт и да његови покушаји да себе представи као патриоту никада неће проћи.

Вуче, добро знамо ко си - порулили су из Конзервативног покрета НАШИ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДА ЛИ СТЕ ПРИМЕТИЛИ? Како је Косјерина реаговала на речи Радета Богдановића о ЖЕНАМА ФУДБАЛЕРА

ДА ЛИ СТЕ ПРИМЕТИЛИ? Како је Косјерина реаговала на речи Радета Богдановића о ЖЕНАМА ФУДБАЛЕРА

НЕКАДАШЊИ фудбалер Раде Богдановић ових дана је привукао пажњу јавности коментарима на дешавања на Светском првенству у фудбалу у Катару, у оквиру специјалног програма на РТС-у. Нарочито је прашину подигло његов увредљив коментар на рачун жена фудбалера, а неки сматрају да је изостала адекватна реакција и водитеља, посебно водитељке Драгане Косјерине.

02. 12. 2022. у 08:47

Коментари (0)

ШИПТАРСКЕ ПРОВОКАЦИЈЕ: Заставе Албаније на улицама Дохе пред утакмицу Србија - Швајцарска (ВИДЕО)