СЕЛАКОВИЋ О ТЕКСТУ У "ГЛАСУ ИСТРЕ": Неморални плаћеник Бибер у хору мрзитеља Србије

Novosti online

03. 07. 2022. у 23:30 >> 23:39

МИНИСТАР спољних послова Србије, Никола Селаковић, одговорио је на такозваном експерту Флоријану Биберу, на његов текст, у коме напада Александра Вучића, објављен у хрватским новинама Глас Истре.

СЕЛАКОВИЋ О ТЕКСТУ У ГЛАСУ ИСТРЕ: Неморални плаћеник Бибер у хору мрзитеља Србије

Никола Селаковић / Фото Игор Маринковић

Одговор преносимо у целини:

Док год је председник Александар Вучић решен да Србија буде независна и слободна држава, на њега ће се свим средствима обрушавати разноразни тинк-тенкови и такозвани независни експерти попут Флоријана Бибера.

Сада је, након што је схватио да се његове клевете не примају у Србији, Бибер одлучио да нашу земљу и председника Вучића блати и клевеће у хрватским медијима, и то, гле чуда, баш у тренутку када се у истраживањима јавног мњења убедљива већина грађана те земље изјаснила за боље односе са Србијом.

Бибер, по добро опробаном рецепту "завади па владај", систематски ради на дестабилизацији региона и стварању омраза, јер управо је његова мисија тоталитарна, и у свом перверзном осећају више вредности користи сваку прилику да оспори народима и државама Балкана право на успех и напредак.

Фото принтскрин

Флоријан Бибер је један од разлога због којих је подршка грађана Србије евроинтеграцијама на историјском минимуму, пошто схватају да у европској академској и политичкој заједници постоји хор мрзитеља чија је идеја да земље западног Балкана у ЕУ треба да уђу погаженог самопоштовања и ограничене слободе, дакле као колоније.

Србија и њен председник не мисле да је Бибер било каква елита, јер јасно је да је ништа друго до неморални плаћеник чији је задатак да учествује јавно-дипломатској блокади проширења ЕУ.

Председник Вучић је за Бибера и његове сараднике лучоноша демократије и европских вредности. Бибер и њему слични мудраци би, уместо о Србији и Вучићу, за промену, требало да поразмисле о политичким и безбедносним проблемима који им куцају на врата управо због деценијама неговане глупости, охолости и саможивости.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

СРБИ СУ ЗА БАЛКАН РАТОВАЛИ! Безочне лажи Славоја Жижека - добро знамо шта је Балкан!