ОПТУЖЕН ДА ЈЕ ВРЕЂАО АЛБАНЦЕ, ЈЕДИНИ СВЕДОК ПОЛИЦАЈАЦ! Скандалозна одлука суда лажне државе, Никола у затвору месец дана

Д. З.

30. 06. 2022. у 18:43

ДВАДЕСЕТОГОДИШЊЕМ Николи Недељковићу из Београда који је ухапшен у уторак током обележавања Видовдана на Газиместану одређен је притвор од месец дана.

ОПТУЖЕН ДА ЈЕ ВРЕЂАО АЛБАНЦЕ, ЈЕДИНИ СВЕДОК ПОЛИЦАЈАЦ! Скандалозна одлука суда лажне државе, Никола у затвору месец дана

Фото: Д. Зечевић

Према речима адвокатице Јоване Филиповић, овај младић је оптужен за "распиривање мржње и нетрпељивости" односно да је наводно певао "Убиј, убиј Шиптара", а једини сведок је полицајац који га је привео.

- Решење о одређивању притвора у трајању од 30 дана уручено нам је у четвртак два минута пре истека рока од 48 сати, колико му је било одређено полицијско задржавање - рекла је Новостима адвокатица Јована Филиповић.

Она додаје да нема доказа за оно што му стављају на терет јер на Газиместану током обележавања Видовдана нико није узвикивао поменуту песму као и да Никола није поседовао српску заставу за шта га такође оптужују.

Он је приведен пошто је напуштао спомен комплекс на Газиместану а младић је први пут тада дошао на Космет.

БОНУС ВИДЕО: ОДЈЕКУЈЕ СА ГАЗИМЕСТАНА - После опела јунацима које је служио Порфирије, ори се српска песма

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ПРЕВИШЕ ТОПЛО ОБУЧЕН: На Келебији заустављен пешак пун новца