ВЕЛИКИ ПОЧЕТАК И ВЕЛИКА СТВАР: Вучић на Инстаграму објавио видео са новог аеродрома код Крушевца (ВИДЕО)

Novosti online

26. 06. 2022. у 16:13

АЕРОДРОМ "Росуље" има најмодернију писту и хангаре за мале авионе. Ово је велики почетак и велика ствар, изгледа прелепо.

ВЕЛИКИ ПОЧЕТАК И ВЕЛИКА СТВАР: Вучић на Инстаграму објавио видео са новог аеродрома код Крушевца (ВИДЕО)

фото: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

Ово је порука председника Србије Александра Вучића на Инстаграму након отварања новог Аеродрома у околини Крушевца.

Подсетимо, данас је свечано отворен аеродром "Росуље". После обраћања председника уследили су падобрански скокови, који су изазвали пажњу окупљених. Заставе су током падобранских скокова носили припадници Војске Србије - заставу Републике Србије Тодоровић Милан, Миладин Гојковић је носио знамење војске Србије, док је Далибор Симић носио заставу Града Крушевца.

Заставе су током падобранских скокова носили припадници Војске Србије - заставу Републике Србије Тодоровић Милан, Миладин Гојковић је носио знамење војске Србије, док је Далибор Симић носио заставу Града Крушевца.

На аеродром је потом слетео двомоторни авион марке Пајпер Сенека, чиме је ваздушна лука Росуље и званично отворена. Летелица која је прелетала писту је изазвала одушевљење присутних, поготово деце. 

"Пајпером" је пилотирао наставник летења Горан Бошковић из Трстеника, а када се летелица зауставила на писти уследио је водени поздрав - пролазак авиона кроз лукове од млазова воде из шмркова.

Са пилотом Бошковићем се срдачно руковао и поздравио председник Александар Вучић. На аеродром су потом слетеле и "Цесне" и домаћа "Ласта". Александар Ђорђевић, председник Аеро клуба "Михајло Живић", је председнику Вучићу уручио плакету захвалности за све што је урадио како би помогао изградњу аеродрома "Росуље".

БОНУС ВИДЕО - ПОЧАСТ ЗА ПРЕДСЕДНИКА: Плакета захвалности за Вучића на Росуљама

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

НОВИ СНИМАК ЛЕПЕ ПРЕМИЈЕРКЕ: Шта ће муж рећи на ово? (ВИДЕО)