"НЕ ПАДА МИ НА ПАМЕТ ДА ДЕМАНТУЈЕМ ВАШЕ ЛАЖИ СВАКИ ДАН!" Вучић уморан од измишљотина Нове С и Н1 - Јавите ми кад Влаховић потпише уговор

Novosti online

25. 06. 2022. у 16:00

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је да је уморан од лажи које о њему сервирају ТВ Нова С и Н1.

НЕ ПАДА МИ НА ПАМЕТ ДА ДЕМАНТУЈЕМ ВАШЕ ЛАЖИ СВАКИ ДАН! Вучић уморан од измишљотина Нове С и Н1 - Јавите ми кад Влаховић потпише уговор

фото: принтскрин/TANJUG

- Не пада ми на памет да демантујем ваше лажи сваки дан! Уморан сам од лажи, уморан сам од тога да је мој син менаџер фудбалеру Влаховићу! Јавите ми кад Влаховић буде потписао нови уговор да знам колико ми је син зарадио. Само се питам докле те лажи могу да иду - рекао је Вучић.

Председник је, такође, негирао да су његове речи о летовању на мору биле упућене грађанима, већ странима лидерима који су се хвалили да ће ићи на море на егзотичне дестинације.

- Неки у окружењу од страних лидера размишљају како ће ићи на море, у Шпанију или Португал, а ја их питам да ли су решили проблеме са струјом и гасом. Добро овај један нема проблема са гасом, пошто гаса и нема. Наравно да ће грађани који имају новца ићи на море, али ја их позивам да део одмора проведу и овде - рекао је он.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СРБИ СУ ЗА БАЛКАН РАТОВАЛИ! Безочне лажи Славоја Жижека - добро знамо шта је Балкан!