НЕВЕНА ЂУРИЋ: Циљана хајка против председника Вучића у Хрватској

Novosti online

25. 05. 2022. у 11:41

У Хрватској је постало као "добар дан" да главна тема буде Србија и континуирана, циљана и намерна хајка против председника Вучића, навела је Невена Ђурић, потпредседница Главног одбора Српске напредне странке.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Циљана хајка против председника Вучића у Хрватској

Невена Ђурић

- Проблем је њима што председник Вучић има храбрости, што Србија напредује, јача и престиже Хрватску, зато што постаје снажнија и војно и економски. Баш зато им је потребно да онога ко је главни креатор свих успеха у Србији на разне, најприземније и најбедније начине унизе и ставе до знања Србији да не може да напредује.

Вучић је на мети јер је подигао Србију, и нема сумње да ће разних напада на њега и Србију бити још више. Мржња коју рефлектују према нашој држави је огромна и готово патолошка, и све што желе је да Србија нестане, јер они једино тако могу да буду срећни! Да су опседнути и исфрустрирани на сам помен председника Вучића показују тиме што за све  и свашта кривца налазе у њему.

Крив им је јер је први и једини имао петљу да прекине са ћутањем о злочинима који су у НДХ почињени над нашим народом, над нашом децом, крив је јер им смета правда за убијену српску децу! Ми смо поносни на то што данас уздигнуте главе говоримо о Јасеновцу, о Олуји, Бљеску, али и НАТО бомбардовању и Погрому на Косову и Метохији, о животу сваког недужног српског детета које је страдало, о свим датумима и догађајима, како из наше славне, тако и из трагичне прошлости. Александар Вучић нам је вратио право на самопоштовање!

Влада општа хистерија јер Србија није оно што је некада била: јадна, бедна, понижена, она која моли и која се извињава. И док у Хрватској покушавају да свакодневно поставе нов рекорд по броју најсрамнијих напада, лажи и текстова о Александру Вучићу, па су тако у једном дану имали чак 122 вести, Вучић наставља да снажи и јача нашу државу, и не одустаје од свог сна и борбе за бољи животни стандард наших грађана, наводи се у саопштењу Невене Ђурић.

БОНУС ВИДЕО: ПОВОРКА СЕЋАЊА У БЕОГРАДУ: Народ из Републике Српске дошао да ода почаст доктору Зорану Станковићу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)