ВУЧЕВИЋ НА ИЗБОРНОМ СКУПУ ПЕНЗИОНЕРА НОВОГ САДА: Остварена сарадња, другима за пример

З.Грумић

24. 05. 2022. у 12:22

ГРАД Нови Сад и његово Удружење пензионера настављају интензивну и квалитетну сарадњу која може да буде пример другим локалним самоуправама како да на најбољи начин подрже најстарије суграђане, изјавио је градоначелник Милош Вучевић на отварању изборне скупштине новосадског Удружења пензионера.

ВУЧЕВИЋ НА ИЗБОРНОМ СКУПУ ПЕНЗИОНЕРА НОВОГ САДА: Остварена сарадња, другима за пример

Град Нови Сад

Вучевић је истакао да Град континуирано помаже своје пензионере, што између осталог потврђују и знатна улагања у обнове објеката која они користе. Међу тим објектима је и зграда седишта удружења у Поштанској улици, у којој ће бити још инвестиција.

- Настојимо да цео град буде равномерно покривен Клубовима пензионера. Тренутно их има 19 – навео је градоначелник подсетивши да се ове године гради потпуно нов објекат у Старим Лединцима.

Без обзира на бројне изазове и ситуацију у свету и ове године је, додао је Вучевић, град омогућио да старији суграђани преко Удружења иду у бање и на летовање.

- Циљ нам је да нашим пензионерима обезбедимо што боље услове за живот и да им захвалимо на подршци коју они дају Граду и на њиховом одговорном понашању којим доприносе друштву – поручио је градоначелник Вучевић.

Председник Удружења пензионера Новог Садa Момо Чолаковић захвалио је градоначелнику на подршци и најавио кључне активности Удружења.

- Ми ћемо и у наредном периоду бити концентрисани на то да омогућимо бољи материјални и социјални положај пензионера, већу бригу друштва о старим људима који имају више од 65 година. У Новом Саду их је близу 80.000 – навео је Чолаковић и захвалио председнику Савеза пензионера Србије и ппредставницима Удружења пензионера Града Ниша што су се одазвали позиву да присуствују седници.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ БОРОВЕ ШУМЕ И ЧИСТОГ МОРА: Топла препорука за хотел Sealife Kemer Resort 5*