ВУЧИЋ ЗАХВАЛИО ОРБАНУ: Нека живи пријатељство између Србије и Мађарске (ВИДЕО)

Танјуг

21. 05. 2022. у 19:26

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић захвалио је данас премијеру Мађарске Виктору Орбану захваљујући којем је, како је рекао, између Мађарске и Србије изграђен однос пун обостраног поверења и поштовања.

ВУЧИЋ ЗАХВАЛИО ОРБАНУ: Нека живи пријатељство између Србије и Мађарске (ВИДЕО)

Фото: Танјуг

- Велико хвала великом пријатељу Србије Виктору Орбану који се никада није склањао, који је помагао и штитио нашу земљу, захваљујући којем је између Мађарске и Србије изграђен однос пун обостраног поверења и поштовања - навео је Вучић у видео снимку објављеном на Инстаграм налогу будуцностсрбијеав.

Председник Србије је рекао да "резултати увек говоре више од речи, било да су оне велике или мале". "Наставићемо да градимо наше партнерске односе и заједнички пребродимо све проблеме и потешкоће".

Вучић је изразио уверење да ћемо у наредном периоду "успети да остваримо још већу и успешнију сарадњу између наших земаља".

- Нека живи пријатељство између Србије и Мађарске - казао је Вучић у снимку о посети Орбана 89. Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду, који је отворио данас са председником Србије.

BONUS VIDEO:

OTVOREN SAJAM POLJOPRIVREDE U NOVOM SADU: Vučić i Orban na svečanoj ceremoniji

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)