ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО МОХАМЕДУ БИН ЗАЈЕДУ: "Поштовани пријатељу, у Србији и даље имате поузданог партнера"

Танјуг

14. 05. 2022. у 13:39

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић упутио је данас личну поруку владару Абу Дабија шеику Мохамеду бин Заједу Ал Нахјану у којој му је честитао на избору за новог председника Уједињених Арапских Емирата.

ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО МОХАМЕДУ БИН ЗАЈЕДУ: Поштовани пријатељу, у Србији и даље имате поузданог партнера

Фото: Новости

- Екселенцијо, поштовани пријатељу, желим да вам упутим најсрдачније честитке на избору за ову најодговорнију од свих дужности, уверен да ћете својом мудрошћу и искуством наставити да водите ваш народ путем мира и сваког добра и напретка. И у временима највеће туге и изазова, живот нас учи да морамо да наставимо часним путем славних претходника и предака. На том путу нас увек чекају бројне обавезе и искушења, чинећи успон много тежим, али и сваку победу и успех - много већим и сјајнијим - наведено је у поруци.

Вучић је рекао да је, "познајући његову одлучност, смиреност у доношењу одговорних одлука и врхунско знање настало на искуству у тешким временима, сигуран да ће водити свој народ у још бољу и перспективнију будућност", саопштила је Служба за сарадњу с медијима председника републие.

- Користим ову прилику да вас још једном уверим да ћете на том путу и даље имати Србију као поузданог партнера и, пре свега, као пријатеља који не узмиче ни онда када многи одустају или окрећу леђа. Уз најбоље жеље за сваку личну и државничку срећу и успех, примите, Екселенцијо, изразе мог најдубљег уважавања - наводи се у поруци председника Вучића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

ПОТРЕБАН ВАМ ЈЕ НАЈБОЉИ ИНТЕРНЕТ: А1 Србија је мрежа у коју прелази највећи број корисника у Србији