ИЗАЂИТЕ И ГЛАСАЈТЕ ЗА ВУЧИЋА И СПС: Ивица Дачић обишао пиротски крај

В.Ћ.

12. 04. 2022. у 23:32

ЛИДЕР СПС Ивица Дачић, данас је посетио Пирот и Баушницу, тачније изборне јединице у којима ће се, због разних неправилности, опет гласати.

ИЗАЂИТЕ И ГЛАСАЈТЕ ЗА ВУЧИЋА И СПС: Ивица Дачић обишао пиротски крај

Фото: В.Ћ.

Заједно са високим страначким функционерима, посетио је ово место, односно бирачко место 24. у МЗ Радин До, где ће гласање бити поновљено.

- Ових дана обилазим Србију, тачније места на којима су избори поништени и желим да охрабрим људе да изађу и опет гласају. Желим да изразим велико задовољство што је на протеклим изборима Александар Вучић добио огроман број гласова. На нивоу Србије, више од 400 хиљада наших гласача у првом кругу је гласало за председника Вучића и то је допринело победи у првом кругу - рекао је Дачић и изразио задовољство и успехом властите партије на парламентарним изборима.

Добар резултат социјалисти су забележили у Јужној Србији. Он је позвао бираче да на поновљеном гласању опет свој глас дају председнику Вучићу, а на парламентарним изборима да гласају за социјалисте.

- СПС је спреман за даљу сарадњу са Александром Вучићем и СНС.Наши гласачи су лојални и одлично разумеју гласање за председника и за парламентарну листу - закључио је Ивица Дачић, који је малишане на игралишту у насељу Радио До, частио чоколадицама из оближње радње, а са мештанима овог места неформално разговарао односно одговарао на питања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ГАРДИСТА (18) НАЂЕН МРТАВ У КАСАРНИ: Пратио краљичин ковчег на сахрани, изненада преминуо