ПИСАЦ КОЈИ НАС ЈЕ НАУЧИО ЉУБАВИ ПРЕМА СВОЈОЈ ЗЕМЉИ: Кандидати са листе "Александар Вучић-Заједно можемо све" обишли споменик Пекићу

Novosti online

23. 03. 2022. у 15:38

УРЕЂЕНИ Цветни трг и споменик књижевнику Бориславу Пекићу обишли су кандидати са листе „Александар Вучић-Заједно можемо све“ и том приликом подсетили на речи председника Вучића да нас је управо велики писац научио љубави према својој земљи, као и да није важно ко му подиже споменик, већ да покажемо шта смо и колико од њега научили.

ПИСАЦ КОЈИ НАС ЈЕ НАУЧИО ЉУБАВИ ПРЕМА СВОЈОЈ ЗЕМЉИ: Кандидати са листе Александар Вучић-Заједно можемо све обишли споменик Пекићу

Фото: СНС

Лепомир Ивковић наглашава да се у културу наше земље никада није улагало као последњих година и додаје да то погодује и одушевљава пре свега младе.

Све то не би било могуће без јаке привреде, јаке економије и без јаке и стабилне државе, а управо је наша Србија такава, јака, стабилна и поносна, рекао је Ивковић.

Ива Штрљић сматра да су градови као и људи, само што људи имају успомене, а градови споменике. Споменици су успомене наших градова.

Волети свој град значи умети неговати сећања. Уз председника Александра Вучића град је лепши, раскошнији, садржајнији, удобнији са свим својим споменицима, парковима и шеталиштима, наводи Ива Штрљић.

Најгласније дела говоре и најснажније заједно можемо све, закључила је Штрљић.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ДРАМА У ЗАБАВНОМ ПАРКУ: Људи заглављени висе наглавачке са 30 метара, посетиоци нису могли да гледају ужас (ВИДЕО)

ДРАМА У ЗАБАВНОМ ПАРКУ: Људи заглављени висе наглавачке са 30 метара, посетиоци нису могли да гледају ужас (ВИДЕО)

ВАТРОГАСЦИ су спасили 28 људи који су остали заглављени висећи 30 метара наглавачке током вожње у забавном парку у Орегону у Сједињеним Америчким Државама.

15. 06. 2024. у 10:44

ДРАМА НА НЕБУ: Сусрет шведског борбеног авиона и руског СУ-24 - Били смо спремни да интервенишемо

ДРАМА НА НЕБУ: Сусрет шведског борбеног авиона и руског СУ-24 - "Били смо спремни да интервенишемо"

РУСКИ војни авион јуче је накратко нарушио ваздушни простор Шведске источно од балтичког острва Готланд, након чега су га пресрели шведски борбени авиони, саопштиле су данас оружане снаге те нордијске земље.

15. 06. 2024. у 12:42

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

"УВЕК гледам све с позитивне стране, па тако и посао који радим. Осмех је мој мото. Научио сам да је све у животу онако како ти то сагледаш, ако се жалиш и стално си незадовољан, такав ти је и цео живот."

13. 06. 2024. у 21:30

Коментари (0)

СРАМ ВАС БИЛО! Енглези се баш плаше Србије, раде све да подигну тензије пред меч против орлова