ПИСАЦ КОЈИ НАС ЈЕ НАУЧИО ЉУБАВИ ПРЕМА СВОЈОЈ ЗЕМЉИ: Кандидати са листе "Александар Вучић-Заједно можемо све" обишли споменик Пекићу

Novosti online

23. 03. 2022. у 15:38

УРЕЂЕНИ Цветни трг и споменик књижевнику Бориславу Пекићу обишли су кандидати са листе „Александар Вучић-Заједно можемо све“ и том приликом подсетили на речи председника Вучића да нас је управо велики писац научио љубави према својој земљи, као и да није важно ко му подиже споменик, већ да покажемо шта смо и колико од њега научили.

ПИСАЦ КОЈИ НАС ЈЕ НАУЧИО ЉУБАВИ ПРЕМА СВОЈОЈ ЗЕМЉИ: Кандидати са листе Александар Вучић-Заједно можемо све обишли споменик Пекићу

Фото: СНС

Лепомир Ивковић наглашава да се у културу наше земље никада није улагало као последњих година и додаје да то погодује и одушевљава пре свега младе.

Све то не би било могуће без јаке привреде, јаке економије и без јаке и стабилне државе, а управо је наша Србија такава, јака, стабилна и поносна, рекао је Ивковић.

Ива Штрљић сматра да су градови као и људи, само што људи имају успомене, а градови споменике. Споменици су успомене наших градова.

Волети свој град значи умети неговати сећања. Уз председника Александра Вучића град је лепши, раскошнији, садржајнији, удобнији са свим својим споменицима, парковима и шеталиштима, наводи Ива Штрљић.

Најгласније дела говоре и најснажније заједно можемо све, закључила је Штрљић.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

КАДА се глумац Драган Гаги Јовановић 2018. године повукао из позоришта због јаких болова у леђима услед дискус херније, није ни слутио да ће пауза трајати близу пет година.

06. 02. 2023. у 13:11

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну