ПОСЛАНИЦЕ СНС-А РЕАГОВАЛЕ НА МАРИНИКИНЕ ЛАЖИ О ВУЧИЋУ: "Својим делима показао је како се бори за Србију"

Новости онлајн

08. 03. 2022. у 19:03 >> 19:31

НАРОДНЕ посланице Српске напредне странке у Народној скупштини Републике Србије Сандра Божић, Невена Ђурић и Милица Николић, реаговале су на изјаву Маринике Тепић за дневни лист "Данас" у којој још једном напада председника Србије Александра Вучића.

ПОСЛАНИЦЕ СНС-А РЕАГОВАЛЕ НА МАРИНИКИНЕ ЛАЖИ О ВУЧИЋУ: Својим делима показао је како се бори за Србију

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Сандра Божић: Када пред изборе треба реанимирати рејтинг Ђилас извади Маринику из џепа

- Када пар недеља пред изборе треба реанимирати рејтинг који је клинички мртав рођен, Драган Ђилас извади из џепа Маринику Тепић и да јој наредбу да вришти и скичи и још једном одигра своју улогу кокошке из Моровића.

- И исто мантрање, понављање лажи и фабриковање тзв. афера и даље дају равну линију. 

И док Мариника виче држ’те лопова, њен газда купује још један фудбалски клуб!
Грађанима је већ јасна ова шибицарска шема два осведочена лопова који су милионе згрнули гулећи им кожу са леђа и гурајући у тешко сиромаштво.

- И док се уједно не “скидају” са својих телевизија,  исијавајући из тзв. “медијског мрака”, гостовања на националним фреквенцијама одбијају. Уједно дисциплинујуци новинаре својим преким писмима, навикнути на господарење секундама, траже богоугодна и одабрана питања за своје уши.

- На овај начин јасно избегавајући дуел са политичким противницима јер постоји низ питања на која грађанима никада ни Мариника Тепић ни Драган Ђилас нису одговорили.

Мариника би да њен Ђилас говори о здравству, сиромаштву и правима радника?
Да је подсетим да је у време њеног газде здравство било непостојеће, док је данас,у време Вучића, здравство боље од 14 земаља ЕУ.

Фото: Пинк ТВ принтскрин

- Док је Ђилас поробљавао секунде и остављао закатанчене фабрике и преко 400 000 људи без хлеба и на улици, плате и права радника такође нису постојала, док данас, сви економски параметри омогућавају просечне плате дупло веће него у Ђиласово време, константна повећања пензија и свих осталих давања. Незапосленост је на историјском минимуму.У време Вучића, грађани рачунају на стабилност и могу да планирају сигурну будућност.

- О сиримаштву би лицемерно да говоре они који су нам земљу гурнули у дужничко ропство, грађане понижавали, цену ставили на сувереност и територијални интегритет, они који опљачканим новцем грађана Србије добијају епитете најбогатијих у Европи?

Такви би да нам држе лекције?

- Срећом грађани добро знају како данас живе, а како је то изгледало у време када је Драган Ђилас био господар живота и смрти.

Довољно је проћи Србијом и видети изграђене путеве, пруге, нове школе, вртиће, фабрике и нова радна места и знати да Србија мора да настави да гура напред, да се развија и ниже успехе.

- Повратак у мрак и безнађе је једино што Ђилас и Мариника нуде Србији. Док дивљају у луксузним аутомобилима по путевима које је Вучић у Србији изградио, једино о чему мисле је како би  ваљало купити још неки прволигашки фудбалски клуб! Новцем грађана, наравно! - навела је Божић. 

Невена Ђурић: Премашила је сопствене капацитете у Лагању

- Она је "увек у праву". Јашта, ове речи имају посебну тежину-посебно кад излупета небулозе о атентату из професионалне праћке на одсутног човека или о српској паравојсци из видео игрице. 

Фото: СНС

- Премашила је сопствене капацитете у лагању, па се скроз изгубила. Е, кад лажеш, а немаш меру - навела је Ђурић на свом Твитер налогу. 

 

Фото: Принтсцреен

Милица Николић: Александар Вучић је својим делима показао како се бори за Србију

- Александар Вучић је својим делима показао како се бори за Србију, за интересе свог народа, за мир и стабилност. А ти, која си и овог пута слагала како си зинула, ухваћена си на делу како у Моровићу уместо кокошака видиш дрогу. А твој газда како краде и то безброј пута! - навела је Николић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

СЦЕНА КОЈА СЕ ПРЕПРИЧАВА: Малишан одговорио ТАЧНО на Путиново питање, а он га је ИСПРАВИО - нема граница! (ВИДЕО)