ИМА ЛУДИХ ГЛАВА КОЈЕ МИСЛЕ ДА УБИЈАЈУ ПРЕДСЕДНИКЕ: Вучић о борби против мафије

Новости онлине

22. 01. 2022. у 22:33

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се вечерас грађанима први пут након што је министар унутрашњих послова Александар Вулин обавестио јавност да се на председника припрема атентат.

ИМА ЛУДИХ ГЛАВА КОЈЕ МИСЛЕ ДА УБИЈАЈУ ПРЕДСЕДНИКЕ: Вучић о борби против мафије

Фото: Д. Миловановић/В. Н.

Вучић је рекао да ће надлежни наставити да раде свој посао, али и да се људи осећају много сигурније када виде да дуго није било мафијашких убистава.

- Суштина је да постоје неки људи који су мислили да могу да воде државу тако што ће од људи да праве ћевапе, па можда има и лудих глава који мисле да убијају председнике. Много је битније да људима можемо да обезбедимо сигурност и безбедност. Морамо да обезбеднимо да на улицама не буде толико дроге и то је нешто на чему морамо да радимо. Људи се осећају сигурније када виде колико дуго нема мафијашког убиства - навео је Вучић.

Подсећамо, министар унутрашњих послова Александар Вулин је известио јавност да је МУП званично обавештен о активностима организоване криминалне групе чији је циљ атентат на председника Вучића.

Како је Вулин саопштио, атентат је планиран за фебруар.

- Обавештени смо о постојању криминалне групе која спрема атентат на Александра Вучића. На челу ове криминалне организације је Радоје Звицер, један од вођа кавачког клана - рекао је Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)