ЈЕДНА ЗЕМЉА ЕУ ЈЕ ПРОСЛЕДИЛА ОПЕРАТИВНА САЗНАЊА: Председник Вучић о атентату који криминалци припремају на њега

Новости онлине

22. 01. 2022. у 21:10

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обраћа се вечерас грађанима први пут након што је министар унутрашњих послова Александар Вулин обавестио јавност да се на председника припрема атентат.

ЈЕДНА ЗЕМЉА ЕУ ЈЕ ПРОСЛЕДИЛА ОПЕРАТИВНА САЗНАЊА: Председник Вучић о атентату који криминалци припремају на њега

Фото: Принтсцреен

- Добио сам информацију, то је једна земља ЕУ проследила, оперативна сазнања, и они су дали детаље, хвала им на томе. Ја не мислим да људе то треба да занима, они имају и своје проблеме, а не да их ми оптерећујемо својим стварима - рекао је Вучић.

Председник је рекао да је поносан на чињеницу да годину и два месеца није било ниједног мафијашког убиства.

- Видео сам неких 7 имена у том допису. Нису уопштено говорили, већ конкретно, ту су увезани људи са именом и презименом из више земаља. Никога од њих нисам видео нити чуо за њих, па не постоји ниједна лична ствар. Да ли је то истина, ја не могу да тврдим, а надлежни предузимају све мере - рекао је председник.

Вучић је казао да је Србија задала јак ударац мафији прошле године, и да је свестан да то многима смета, и да је многима у интересу дестабилизација Србије.

Подсећамо, министар унутрашњих послова Александар Вулин је известио јавност да је МУП званично обавештен о активностима организоване криминалне групе чији је циљ атентат на председника Вучића.

Како је Вулин саопштио, атентат је планиран за фебруар.

- Обавештени смо о постојању криминалне групе која спрема атентат на Александра Вучића. На челу ове криминалне организације је Радоје Звицер, један од вођа кавачког клана - рекао је Вулин.

ВЕЛИКИ УСПЕХ СРБИЈЕ: У 2021. години отворено је чак 18 фабрика, а започета је изградња 6 нових

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)