ПОРУКА ИРЕНЕ ВУЈОВИЋ: Наше безбедносне службе морају да учине све да заштите легитимно изабраног председника Александра Вучића

Новости онлајн

22. 01. 2022. у 17:31

ЗБОГ своје одлучности и бескомпромисне борбе са организованим криминалом, председник Александар Вучић је на мети криминалних група које планирају његово убиство, изјавила је чланица Председништва СНС-а Ирена Вујовић.

ПОРУКА ИРЕНЕ ВУЈОВИЋ: Наше безбедносне службе морају да учине све да заштите легитимно изабраног председника Александра Вучића

Фото Н. Фифић

- Српској полицији је доказе за овај монструозан план доставио Еуропол. То несумњиво показује да је спрега политичко - мафијашких структура из земље и региона, спремна да елиминише председника Вучића, само због неспорних резултата које је постигао на економском и политичком уздизању Србије и обрачуна са организованим криминалом.

- Наше безбедносне службе у сарадњи са међународним партнерима, морају да учине све да заштите легитимно изабраног председника Александра Вучића и да се постарају да здруженим снагама обезглаве ову међународну мафијашку хоботницу која је претња по мир и стабилност читавом региону. Србија већ дуго није земља о чијој судбини одлучују криминални кланови. Србија је данас модерна и снажна држава која се одлучно бори са свим изазовима да би осигурала сигурност свих грађана и уставни поредак земље - навела је министарка.

БОНУС ВИДЕО:

СИНИША МАЛИ: Још 10 дана пријаве за субвенције за е-фискализацију

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

ВУЧИЋ СА КРАЉЕМ БАХРЕИНА: Председник разговарао са Хамадом ибн Иса ел Халифом