ОРЛИЋ: Знају да је Вучић објавио рат мафији и зато су своје нишане усмерили према њему

Novosti online

21. 01. 2022. у 23:07

ВЛАДИМИР Орлић, потпредседник Српске напредне странке реаговао је на информацију да организована криминална група, чији је организатор Радоје Звицер, намерава атентат и убиство председника Србије Александра Вучића.

ОРЛИЋ: Знају да је Вучић објавио рат мафији и зато су своје нишане усмерили према њему

Фото: Танјуг/С. А.

- Србија не сме и неће да дозволи зверима да је метком зауставе, униште, убију. План окорелих убица и монструма из најопаснијег криминалног клана да убију председника Србије Александра Вучића, о ком је нашу државу званично обавестио Еуропол, значи ништа друго до - планирану егзекуцију сваке шансе за будућност у овој земљи.

Знају зликовци ко им је највећа претња, ко је једини имао храбрости, снаге и одлучности да им се супротстави. Знају ко је заслужан што су њихове хорде послате иза решетака српских затвора, њихови прљави послови у нашој земљи разбијени, а њихове главне вође из држава региона натеране у бег. Знају ко им је објавио рат и повео га - без калкулација и без компромиса. Зато су своје нишане усмерили према Александру Вучићу.

Али све то исто зна и Србија, поштен и пристојан народ, поносан што данас има председника решеног да сву децу ове земље заштити од тог олоша, пред који није смео да стане нико други. Тај народ данас, сложно и снажно, стоји уз Александра Вучића и брани право на живот Србији.

Свако ће у овим данима, својим односом према овом питању, јасно као да оставља траг у снегу да покаже: на коју се страну сам одредио. На једној страни стоје кроволочни зликовци, најопакији криминалци и убице, сви њихови политички и медијски сатрапи, сви ловци на главу Александра Вучића и крволоци овог народа. На другој страни је - Србија.

Србија слободна, поносна, одлучна у захтеву да се правди приведу сви умешани у паклени план атентата на њеног председника, али и у решености да се бори и у тој борби победи. Та је Србија показала да нема намеру да се склања пред најгорима. Већ им у лице, јасно и гласно, понавља речи Александра Вучића: предаја није опција, нити ће икада бити - рекао је Орлић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВУЧИЋ ОЦЕНИО: Најжешћи притисци по питању Косова и Метохије - имамо велике проблеме