МИНИСТАР СТЕФАНОВИЋ: Информације о плану да се изведе атентат на председника Вучића веома озбиљне

Novosti online

21. 01. 2022. у 22:31

ИНФОРМАЦИЈЕ о плану да се изведе атентат на председника Александра Вучића веома су озбиљне и Србија их је добила од једне од држава чланица Европске уније која има основ за поседовање таквих сазнања, о чему у овом тренутку не могу да дам више информација јавности.

МИНИСТАР СТЕФАНОВИЋ: Информације о плану да се изведе атентат на председника Вучића веома озбиљне

Фото: Министарство одбране

Јасно је да безбедност председника Републике никада није наивна ствар, те поготову сада не могу да разумем оне који, иако не поседују ниједну од ових информација, са ниподаштавањем говоре о њима, не разумевајући, да не кажем нешто теже, колико је озбиљна претња по живот Александра Вучића.

Све радње које предузимају државни органи на заштити безбедности и живота председника спроводе циљано и на највишем професионалном нивоу. Као потпредседник Владе и министар одбране могу да уверим јавност да ће војне службе безбедности и наша специјална јединица „Кобре“ предузети све мере из своје надлежности да спрече било какво угрожавање председника Вучића и сасвим сам сигуран да имају довољно знања и способности и да се ради о врхунским обавештајцима и специјалцима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

РУСИ ПОТВРДИЛИ: Тржни центар је погођен, али није наша грешка