СНС ЈАГОДИНА: Јавност је згрожена оним што је видела и чула

Novosti online

20. 01. 2022. у 22:06

ПОВОДОМ скандалозног снимка који је емитован на телевизији Пинк, а на коме председник јагодинских Двери, Стефан Вук Милановић договара са сарадницима план за изборну крађу у недељу када је одржан референдум, огласио се саопштењем Градски одбор Српске напредне странке у Јагодини.

СНС ЈАГОДИНА: Јавност је згрожена оним што је видела и чула

Архива

-Јавност Србије и Јагодине је згрожена оним што је видела и чула из уста лидера Двери у Јагодини. Ово је слика и прилика опозиције у Србији, слика рада Ђиласа, Јеремића, Обрадовића и њихових сатрапа који већ годинама бесомучно лажу и обмањују грађане Србије не би ли на тај начин дошли на власт. Ово је само кап у мору лажи оних који би на лажима и насиљем хтели да дођу до државне касе да би је поново пљачкали. Оно што смо чули од првог човека Двери у Јагодини је очигледно матрица "поштене опозиције", како се већ представљају и управо се уклапа са идентичним нападима тајкунских медија на председника Александра Вучића и Српску напредну странку.

Милановић очигледно поступа по инструкцијама које је добио како да лажира резултате референдума у Јагодини и Поморављу и као такве, доведе јавност у заблуду као што раде и његови ментори Ђилас, Јеремић и Обрадовић.

Овде се ради о опасној појави, а снимак на најбољи могући начин показује сву поквареност шојићевске опозиције која ће до избора 3. априла управо на овакав и сличан начин покушавати да дође до неког гласа. Грађане Јагодине и Србије никада више нећете преварити.

Оваквим покушајем прекрајања воље народа, спиновањем резултата референдума открили сте право лице, али и намеру да изазовете немире и дезинформишете јавност Јагодине и Србије. Ваша матрица је очигледна, окретање истине и оптуживање председника Србије Александра Вучића.

После овог снимка сви ваши покушаји дестабилизације Србије су узалудни, а грађани Србије су се још једном уверили у све лажи Ђиласа, Јеремића и Обрадовића."

Иначе, грађани Јагодине су, према званичним резултатима, у великој већини подржали промене Устава, јер је 61,03% грађана Јагодине гласало за промене Устава, док је 38,97% било против.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

О ЧЕМУ ЈЕ СВЕ ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ РАЗГОВАРАО СА ВРХОМ СПЦ: Да покушамо да сачувамо земљу и да будемо јединствени