ОРЛИЋ: Синоћ су представљени скандалозни снимци о тајном плану опозиције после референдума, Вучића хтели да оптуже за крађу!

Novosti online

20. 01. 2022. у 17:58

ПОТПРЕДСЕДНИК СНС Владимир Орлић одржао је ванредну конференцију за новинаре на којој је говорио о снимцима који су се синоћ појавили у медијима.

ОРЛИЋ: Синоћ су представљени скандалозни снимци о тајном плану опозиције после референдума, Вучића хтели да оптуже за крађу!

Фото: Новости онлајн

- Ово су скандалозни снимци. Пустићемо вам део једног снимка из Јагодине, представника Двери који говори о њиховом плану након одржаног референдума. Они говоре како ће да оптуже Вучића за крађу референдума. Сами кажу да не знају резултате референдума, али да ће да представе тако да цела прича изгледа као крађа. Кажу: "Кад то бацимо на друштвене мреже, има да прогласимо победу, а њих да оптужимо за крађу". То њих односи се на Александра Вучића и власт - рекао је Орлић.

Он је скренуо пажњу да је ово план и за изборе 3. априла.

- Нису у питању само Двери већ и остале странке опозиције. Ово је очигледно план и за изборе 3. априла. Они на тим изборима не могу да победе, то је јасно, због тога што су радили, такви какви су, не могу да победе. Зато покушавају лажима да се провуку. Имају толико телевизија, портала, све што могу да смисле од тих медијиских манипулација, они ће урадити - нагласио је Орлић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)