НОВЕ РЕАКЦИЈЕ НА СРАМАН ФИЛМ О АНИ БРНАБИЋ: Пљуште твитови напредњака

Новости онлајн

20. 01. 2022. у 15:15

НА телевизији Н1 приказан је сраман филм о премијерки Србије Ани Брнабић под насловом "Јунаци доба злог" а реакције на исти изнели су чланови Српске напредне странке.

НОВЕ РЕАКЦИЈЕ НА СРАМАН ФИЛМ О АНИ БРНАБИЋ: Пљуште твитови напредњака

Фото: Принтскрин/РТС

Поводом срамног филма огласила  се и премијерка Ана Брнабић на свом твитер налогу.

- Увек ћу бити поносна што сам била уз @авуциц и на оно што смо заједно урадили – путеве, еУправу, радна места, школе, нове болнице, музеје, НТ паркове... А ово је сведочанство о вама и ономе што ви радите. Нажалост и пример бруталног минимизирања зла конц логора и жртава фашизма - написала је Брнабићева.

Потпредседник ГО СНС Владимир Орлић каже да "има и других бедника, подлих и прљавих људи, спремних да најодвратније ствари изговоре о својој држави, само зато што јој је на челу Вучић - а не они."

Невена Ђурић: Најодвратније од најодвратнијих. Све са Ђиласових медијских гласила, а он је пасионирани љубитељ оваквих гадости које здрав разум не може да смисли! Као што, здрав разум, не прети вешалима на Теразијама, не спаљују књиге, не назива свој народ геноцидним! Болесно и морбидно!

Сандра Божић: Нормалног човека до гађења доводи ваша монструозна релативизација геноцида и фашистичких зверстава! И то се усуди да каже саучесник шиптарских терориста који је “само радећи свој посао” омогућио тзв.независност! Ни образа ни савести ни памети! Али зато су вам пуни џепови!

Народни посланик Ђорђе Тодоровић наводи да "лопуже којима је беснило мозак појело знају да док се народ пита више никада неће поново уништавати Србију."

Ђорђе Дабић је написао: "Докле ћете да идете болесници тајкунски, имате ли икакве мере у вашим прљавим идејама да се вратите на власт и државну касу? Мало један Саутемптон?"

Марко Младеновић: "Иако имаш сву слободу па причаш и лажеш шта хоћеш, ово је стварно много. И неумесно. Србија није логор,слободна је земља,радиш шта хоћеш јер си слободан човек,јесте да си мало болестан у мозак,али добро,постоје установе где се та болест лечи.Осим твоје мржње према Ани.То је вечно."

Јелена Жерић: Желим да јавно дам пуну подршку Ани Брнабић, али и да осудим сваку секунду из ове срамотне емисије коју су произвели назови политичари, мрзитељи Србије, најгори лицемери и лопови. Ни за улицу више нисте. Можда за канализацију само.

Јелена Обрадовић: Ово језиво поређење са премијерком су резултат Ђиласове мржње, немоћи и пројекција његове болесне подсвести у којој му је сејање смрти израз погледа на свет. То зло које Ђилас прижељкује никада више неће видети Србији. Србија то више неће дозволити.

Милица Николић: Језив је начин на који су уништавали Србију, а још језивије ово што раде данас. Када помислимо да смо им свако недело видели и сваку гадост чули, ето их да говоре о логорима. А онда говоре о одговорности они који не знају ни шта је. Па имате ли бар мало разума, бестидници?!

Ивана Николић: Ви, који сте уништили животе људима упоређујете Србију са логором. Свако нормалан и пристојан и свако ко поштује државу и воли своју земљу осудиће ово ваше срамно понашање. Ово је вама својствено, исто као што сте препознатљиви по томе да Србе називате геноцидним народом.

Оља Петровић: Ви Србију поредите са логором?Па ви сте заробљени у вашим лажима и манипулацијама јер не можете да обманете народ. Ви сте зло које прати машински мозак!Сигурно вам је позајмио своју литературу за овај задатак и дебело платио. Пристојна Србија иде напред и народ је тиме поносан.

Немања Јоксимовић: Болесни умови Ђиласове и Шолакове машинерије успели су да превазиђу сами себе у свом новом "филмском остварењу", упоређујући премијерку, Владу и све нас који не мислимо као они са радницима у нацистичком логору. Па нисмо ми палили књиге као нацисти, већ ви, бандо лоповска.

Дејан Кесар: Када мислите да тајкуни и пропалице не могу низе да падну,они вас брзо разувере. Ви упоређујете логор са данасњим временом?Ви који сте од Србије до 2012.године направили земљу несрецних и понизених људи.Подрска за Ану Брнабиц,која сваки дан показује како се бори за Србију!

Зоран Томић: Од машинског мозга другачије се не очекује...и даље му је актуелна литература из Нацистичке Немачке на столу, још од лупања у шерпе...Ово је слика и прилика њихових мозгова и пројекција Србије коју би да праве, а друге за то да окриве. Нормална и пристојна Србија ово осуђује.

Ана Белоица: Докле ће више људи који су Србију довели до руба пропасти да пљују све оне који се за њу боре?! Одакле вам право да вређате нечију сестру, ћерку, унуку, било кога?! Неко ће рећи из немоћи, а ја кажем да такве ствари у Србији више не смемо да дозволимо!

Милош Терзић: Ово је слика и прилика "медија" под контролом Драгана Ђиласа, који Србију упоређују са логором, а за српски народ сматрају да је геноцидан. Србија се гнуша и осуђује овакве лажи и увреде које је изрекао Борко Стефановић. Пуна подршка нашој

@anabrnabic за све што ради за Србију!

Бојана Радаковић: Јасно је да од политичког програма имате само мржњу и лаж, а након ваше владавине остала нам је опљачкана и разорена Србија. Не знам шта је језивије: то што сте најављивали да ћете све да нас стрпате у логоре или што Србију представљате као конц логор?! Много сте бре болесни!

БОНУС ВИДЕО:

ОРИЛА СЕ ПЕСМА: Пливање за часни крст на Савском језеру

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)