ВУЧИЋ ОДГОВОРИО НОВИНАРУ Н1: Синиша Мали најбољи министар финансија у целом региону

Novosti online

29. 12. 2021. у 19:34

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић одговорио је на говор и на питање новинара ТВ Н1.

ВУЧИЋ ОДГОВОРИО НОВИНАРУ Н1: Синиша Мали најбољи министар финансија у целом региону

Фото: Принтскрин

- Ја сам очекивао да ће митинг бити нешто бољи, али ово су уобичајене фразе које сваки дан понављате. Кажете, били су покушаји атентата, ја не знам ни за један. Да ли су неки знали, њихов је посао да то спрече. Не знам шта је вас погодило, то што није успео атентат, или је некоме подизан рејтинг. Што се тиче прислушкивања, управо је у току писање оптужног акта. Тако да лица која су учествовала у томе сносиће кривичноправну одговорност. Што се тиче Синише Малог и плагирања, ја мислим да је Синиша Мали најбољи министар финансија у целом региону, да одлично ради свој посао и да је изузетно стручан. Поправили сте ми расположење вашим митинговањем и политичким трактатом. Рецимо узмете у обзир Ђиласа, Тепић или Алексића, погледајте оцене тог понављача из Трстеника или оцене Синише Малог. Увек ти најгори себе представљају као најбоље, а оне који су неупоредиво бољи представљају као најлошије - рекао је председник.

 

Он је наставио говорећи о такозваним црним листама САД, и рекао да свако ко има неко сазнање треба да поднесе кривичну пријаву.

- Што се тиче мојих пријава да идем на полиграф, ја сам увек спреман за то. Да вас подсетим ја сам на полиграфу био, а ако позовете ове што су уништили земљу, нико од њих неће. Пајтић када је износио неистине ја сам био на полиграфу, а он није. Па онда иду теорије на вашим телевизијама како полиграф није важан, па како не ради, није ваљан - изјавио је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)