ВУЧИЋ О УВРЕДАМА ГОРАНА МАРКОВИЋА: Да сам ја рекао шта и он, био бих пред Саветом Европе

Novosti online

24. 12. 2021. у 22:32

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић у ванредном обраћању јавности говори о актуелним проблемима и дешавањима у Србији.

ВУЧИЋ О УВРЕДАМА ГОРАНА МАРКОВИЋА: Да сам ја рекао шта и он, био бих пред Саветом Европе

Фото: Архива

Он се осврнуо на увреде Горана Марковића и нападе на Дарију Кисић Тепавчевић.

Горан Марковић је рекао да је мало вероватно да ће доћи до мирног пада режима, и да се нада да Вучић пред очима има Чаушескуов пад, на шта је председник рекао да је на делу лицемерје.

- Шта су они урадили? Да сам ја то рекао, то би било пред Саветом Европе, Европски парламент би заседао десет пута. Оног секунда када су схватили да је лоше то што је урађено, очекивали су да ћу ја да га увредим или опсујем. Ја ништа нисам ружно рекао Горану Марковићу. Напамет ми није пало да му упутим ружну реч. А онда видите да је на основу онога што раде тајкунски медији, креће кампања против Дарије Кисић. Она је жена која је реаговала на најстрашнију недвосмислену претњу - рекао је Вучић.

Он каже да су исте секунде почеле најгори напади на министарку Кисић Тепавчевић, и да су је засули увредама.

- Било је страшно то што је она само одговорила некоме ко је на најстрашнији начин претио некоме ко није крао паре, нити има рачуне у иностранству. Поносан сам на то што немам паре у иностранству, и мој једини циљ је да останем у књигама као човек који је урадио највише. Они су претили стрељањем својих политичких неистомишљеника, а када им је одговорено кренуле су салве увреда и најгорих сексистичких коментара - додао је председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)