РАКИЋ ПОСЕТИО ГРАЧАНИЦУ: Новоизабраној председници општине пожелео пуно успеха и добре резултате

Д.З.

08. 12. 2021. у 13:08

ПРЕДСЕДНИЦА општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић угостила је данас министра за заједнице и повратак и председника Српске листе Горана Ракића.

РАКИЋ ПОСЕТИО ГРАЧАНИЦУ: Новоизабраној председници општине пожелео пуно успеха и добре резултате

Фото: Општина Грачаница

Ракић је новоизабраној председници општине Грачаница проф. др Љиљани Шубарић пожелео пуно успеха у раду и добре резултате.

- Брига о грађанима, улагање у здравство, образовање, спорт и развој пољопривреде биће приоритеприоритети у будућем раду локалне самоуправе, све то како би Грачаницу учинили бољим местом за живот- казала је председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић која се захвалила на данашњој посети и пруженој подршци истакавши да ће сви заједно радити и тежити остварењу постављених циљева за добробит свих грађана општине Грачаница. Приликом посете Ракић је истакао да је уверен да ће посвећеност новог руководства Општине Грачаница, на челу са проф. др Љиљаном Шубарић, допринети да грађани наше општине живе боље и квалитетније, те да ће у том смислу имати подршку Министарства за повратак и заједнице.

- Све што будемо радили то ће бити у сарадњи са Општином, заједнички ћемо радити на мапирању и дефинисању приоритета у циљу побољшања услова живота становника ове општине- истакао је Ракић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)