ШАБАЧКА БОЛНИЦА ДЕМАНТОВАЛА "НОВУ С": Привиђају им се "СНС батинаши" за воланом санитета (ФОТО)

Новости онлине

06. 12. 2021. у 09:47

ОПШТА болница "Др Лаза К. Лазаревић" из Шапца демантовала је писање опозиционих медија који су тврдили да је током блокаде у том граду возилом Хитне помоћи управљао "СНС батинаш".

ШАБАЧКА БОЛНИЦА ДЕМАНТОВАЛА НОВУ С: Привиђају им се СНС батинаши за воланом санитета (ФОТО)

Фото: Новости

Нова С је јуче објавила текст у ком су изнете непроверене тврдње да је "злоупотребљена Хитна помоћ" пошто је санитетом, који је пропуштен, управљао извесни Младен Неранџић са маском на лицу.

Фото: Принтсцреен

- Санитетом Опште болнице Шабац, којим је транспортован ковид пацијент према ковид болници у Београду у суботу, 4. 12. 2021. године, око 14.30 часова, управљао је стално запослени возач наше установе Илија Брајић који је по распореду рада био у својој редовној смени, а не неко друго лице као што је нетачно објављено - пише у саопштењу шабачке болнице.

Фото: Новости

Управа те установе апелује да се овакве лажне информације не користе у било које сврхе током пандемије, када је борба за здравље људи приоритет.

Подсећамо, у суботу је одржана незаконита блокада саобраћајница у Београду и другим градовима Србије, од стране "еколошких" и опозиционих активиста.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)