СЦЕНА НАСИЉА: Овако се понашају припадници опозиције и лажни еколози (ВИДЕО)

Новости онлајн

04. 12. 2021. у 15:42

НА ЈЕДНОМ од скупова симпатизера опозиције која и данас малтретира народ у престоници и широм Србије блокирањем саобраћаја, уснимљена је дивљачка сцена понашања њихових припадника, у Лесковцу.

СЦЕНА НАСИЉА: Овако се понашају припадници опозиције и лажни еколози (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

Како се види на приложеном снимку, двојица маскираних мушкараца, потпуно су изломила ногом ретровизор на блокираном аутомобилу који је стајао на мосту, а потом наставили да шутирају паркирани аутомобил.

 

Део опозиције је најавио протесте за данас у најмање 52 града широм Србије, блокирајуће све главне саобраћајнице онемогућавајући људима да нормално живе и да се слободно крећу.

У Београду је блокиран или успорен саобраћај на целом потезу аутопута кроз престоницу, од Бубањ Потока до Аеродрома, али и на већим кружним токовима попут Славије, Аутокоманде и код општине Нови Београд.

Подсетимо, због најављених блокада у Београду све комуналне службе су у приправности како би се пружила максимална услуга Београђанима.

Заменик градоначелника Београда Горан Весић је позвао све грађане Београда да комуналне проблеме пријаве на бројеве телефона 0800/110011 и 011/3090007 и упутио извињење свим грађанима што комуналне службе неће моћи да функционишу пуним капацитетом због најављеног застоја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)