СИНИША МАЛИ СЕ ОГЛАСИО НА ИНСТАГРАМУ: Србија не признаје терор и језик улице лажних еколога, плаћених парама из иностранства!

Новости онлајн

04. 12. 2021. у 15:15

МИНИСТАР Синиша Мали огласио се на свом Инстаграм налогу поводом блокада које су данас организоване у Београду и широм Србије, а којим симпатизери опозиције и лажни еколози малтретирају грађане.

СИНИША МАЛИ СЕ ОГЛАСИО НА ИНСТАГРАМУ: Србија не признаје терор и језик улице лажних еколога, плаћених парама из иностранства!

Фото: Инстаграм

- Терор и језик улице лажних еколога, плаћених парама из иностранства, а предвођених тајкуном Драганом Ђиласом, не признаје пристојна Србија, која препознаје прикривене, мрачне интересе оних који би силом да завладају.

- Свесни да на изборима не могу да пређу ни смањени цензус, сада блокирају путеве и заустављају свој народ и своју земљу. Заустављају пут деци и болеснима! То је злочин над пристојном Србијом. Нажалост, поједини које је та група србомрзитеља успела да заведе, постају пиони, зарад туђих, пре свега, економских интереса. У све су укључене и стране службе, које дају новац тим марионетама које би да доведу на власт, како би укинули независну Србију, која искључиво доноси одлуке у складу са интересима народа, а не као они који су девастирали земљу, уз инструкција страних амбасада.

- Подсећам да су наводни душебрижници сами довели Рио Тинто, а да су поједини који сада руководе демонстрацијама и блокадом остварили економски интерес, попут Ђиласовог Марка Благојевића који им је продао своју земљу за више од 700 хиљада евра. Они, који су узели паре од Рио Тинта, данас протестују против Вучића и против свих који нису узели паре. Толико о прљавим намерама оних који би на силу да отму власт, свесни да су убедљива мањина. Неће им проћи. Грађани не желе блокаде, они желе да Србија иде напред! Ова слика не сме да буде слика Србије!!! - написао је министар Мали на свом Инстаграм налогу. 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)