ЉУДИ НЕ ЖЕЛЕ ДА ЂИЛАС ПОНОВО ПУСТОШИ СРБИЈУ Орлић: Борба против његовог клана је борба против лажи и преваре

Novosti online

03. 12. 2021. у 10:46

ЈОШ једном се потврдило оно што Србија добро зна: борити се против тајкунско-мафијашког клана из бившег режима на чијем је челу Драган Ђилас, значи борити се директно против - лажи, преваре, пљачкања народа и пропадања Србије. Из сваке реченице коју овај лажљиви предатор изговори тај закључак постаје само - све јаснији, изјавио је потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Владимир Орлић.

ЉУДИ НЕ ЖЕЛЕ ДА ЂИЛАС ПОНОВО ПУСТОШИ СРБИЈУ Орлић: Борба против његовог клана је борба против лажи и преваре

Фото: Танјуг/С. А.

- Јер кад лаже грамзиви тајкун Ђилас да "ниједна претходна Влада нема ништа са Рио Тинтом", људи се одмах сете 9 докумената које његови лопови јесу потписали са том фирмом, укључујући и једини који дозвољава бушење и копање, као што се сете хвалоспева о том пројекту изашлих право из - Ђиласових уста. 

- Кад говори све најгоре о субвенцијама за радна места, људи се сете да је највише тих програма било поништено због злоупотреба у његово време, а сете се и да је пола милиона људи остало без икаквог посла и било каквих субвенција. Кад лаже да га "нема на РТС", народ прво помисли на Ђиласове новинаре, уреднике, партијске функционере и њихову фамилију који и дан-данас раде на РТС, као што се сете и Ђиласових бизнис комбинација за препродају секунди - баш тамо.

- Кад патетише како му сада неки људи "траже" да изађе на изборе, сви људи схвате да је причом о разлозима за бојкот до пре само пар месеци тајкун људе најпростије у лице лагао и баш ништа сем тога. Кад се Ђилас ишчуђава речима "шта је лаж код Маринике", смеју се и људи, али и кокошке које је оптужила да дилују дрогу, деца коју је оптужила да из праћке испаљују рафале на политичаре, све странке које имају њено име у својој евиденцији. Не смеје се српски народ само кад се сети како данас лаже да га није оптужила за геноцид, а папир са њеним потписом на баш ту срамну оптужбу кружи Србијом.

- Док Ђилас слаже како му фирма "ради добро" и без власти, људи се већ сете милиона евра минуса које бележи "машински мозак" способан да буде "паметан" и зарађује само кад је у државној фотељи. Кад каже да "БДП не постоји", људи се сете да је онда у његово време постојао само још 50% мање. Кад критикује минималну зараду у Србији данас, људима буде јасно да је код њега било само дупло теже, јер је минималац био толико мањи. Кад говори о 90-им годинама и избеглицама, свима пред очи дођу срамне речи подршке и оправдања за све који су Србима зло чинили, док је сам Ђилас шверцовао шунке и "прао прозоре", као што се сете да са јаким разлогом - нико од избеглица никад није и неће гласати за њега. Кад говори све најгоре о државној политици на КиМ данас, људи се сете да исто тако све најгоре бахати тајкун говори о Србима на КиМ, које назива криминалцима и убицама, па зато ни Срби на КиМ никада нису и неће гласати за њега.

- Зато и кад се увија са причом "блокаде ауто-путева су грађански протест" док он лично и његове Маринике јавно позивају на то, људима је одмах јасно да је реч о још једном лагању и покушају да се преваре наивни, као што им је јасно да су тајкун и његова камарила кукавице најобичније које гурају искључиво друге у несрећу. Кад оптужује друге за фашизам и нацизам, људи се одмах сете Ђиласових хорди које долазе људима пред куће, пале књиге, разбијају институције, ломе главе и кости полицији, машу вешалима, секирама и чекићима, пребијају док око не избију, па се сете и како се све то зове. На његово обећање да ћемо са њим бити "лидери Балкана" људи се већ само - смеју, а једино у шта заиста верују је његова тврдња: да би зауставио метро. Знају људи да је то тачно, јер баш тако је у време Ђиласа - и било. И баш зато неће народ да гласа за њега, јер не жели да им лопужа и преварант поново зауставља било који напредак, да им зауставља живот, да зауставља и поново пустоши Србију. Зато народ стоји чврсто уз Александра Вучића и политику напретка, која је у баш сваком детаљу сушта супротност свему што картел бившег режима ради - редом, по претходном списку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)