ТОДОРОВИЋ ПОРУЧИО ЂИЛАСУ : Џабе причаш знају те људи, себични тајкун који чека да се поново докопа власти

Novosti online

02. 12. 2021. у 22:21

МАРИНИКИН газда, тајкун Драган Ђилас, бриљирао је вечерас у емисији и истакао да опет жели да отима милионе, када се једног дана докопа власти.

ТОДОРОВИЋ ПОРУЧИО ЂИЛАСУ : Џабе причаш знају те људи, себични тајкун који чека да се поново докопа власти

Фото: СНС

Бар га тако лажно бодре његова истраживања. Зато излази на улице и обећава крвопролиће. И признаје тајкун да су блокирали ауто-путеве, да су уживали у томе да туку људе и очи им ваде. То су хероји њихови и такве они подржавају, као што су подржавали Беливука и били му мегафон, сви из редова тајкунских медија.

Али, улице неће блокирати ни Ђилас ни Мариника. Не, они ће се возити и фотографисати све из луксузних аутомобила, уз шампањац. Да наздраве успеху и срећи коју осећају, јер чини им се да се план остварује - грађански рат по сваку цену. Тако је тражио Курти, тако тражила Виола фон Крамон. Не занима лопурду метро у Београду, јер његов машински мозак није видео даље од макете. Не занима њега Косово и Метохија, одрекао се још 2008. а то потврдио формирањем Савеза за Косово. Не занима га ни екологија, јер је све то само добар параван да ништарија дочепа мало власти и опљачка све оно што је народ стекао. Поново.

Џабе Ђилас прича о курсу евра, платама, новим фабрикама. Знају себичног тајкуна широм земље сви. Ништа он за народ није радио. Обогатио се и стрпао 619 милиона евра у своје џепове, а пола милиона људи оставио без посла. Уписао плус на конто својих фирми и брату поделио 35 некретнина, а Београд и Србију утерао у дужничко ропство и минус који је умало земљу довео до банкротства 2014. године. Да, побеђују Ђилас и Мариника сигурно, ал' можда само у Приштини и Вашингтону где се грчевито боре за своје сигурне гласове док прижељкују санкције сопственој земљи. Са друге стране, Александар Вучић је спасао Србију и економију јој дигао у небеса, раст БДП на сам трон европског континента. Ојачао је привреду, уложио у инфраструктуру, подигао национални дух и нанизао победе као нико никад пре. То је политика коју народ подржава. Политика будућности, а не мрачне и лоповске прошлости.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)