ЈОКСИМОВИЋ О ЂИЛАСОВОМ НАСТУПУ: "Вечерас се кандидовао за орден првог преваранта Србије!"

Novosti online

02. 12. 2021. у 22:00

ЖУТИ тајкун Драган Ђилас вечерашњим наступом на својој приватној телевизији кандидовао се за орден првог преваранта Србије - рекао је Немања Јоксимовић, члан Председништва СНС.

ЈОКСИМОВИЋ О ЂИЛАСОВОМ НАСТУПУ: Вечерас се кандидовао за орден првог преваранта Србије!

Фото: СНС

- Ниво измишљотина који је овај жути преварант успео да изговори у само једној емисији биће уписан златним словима у Гинисову књигу рекорда. Јесте да је конкуренција тесна, да трку бије са својим првим мегафоном Мариником, Вуком Јеремићем, Борисом Тадићем, оним несрећним Ћутом и Зеленовићем, али мислим да је вечерас успео да осигура прво место на табели.

Само нека се не нада да ће неко осим његових јуришника да поверује у било коју лаж коју је вечерас изговорио, јер се грађани одлично сећају какав смо лидер били за време власти бившег режима. Били смо лидер по најнижим примањима, лидер по затварању фабрика, по распалим путевима, школама и болницама. Али били смо лидер и по богаћењу тајкуна попут Драгана Ђиласа који је од тог истог народа отео 619 милиона евра.

Једино што није слагао вечерас јесте да ће, ако се врати на власт, зауставити изградњу метроа. Да ће зауставити све на чему смо годинама радили како би живот грађана и Београда и Србије био неупоредиво бољи него у време његове владавине током које је опељешио и градски и републички буџет.

Таква Србија је давна прошлост и зато нека престане да сања да ће на власт доћи преко улице или да ће их на власт устоличити странци попут Виоле фон Крамон којој су обећали да ће признати тзв. Косово. Колико год се трудили да лажима и преварама дођу на власт нека буду сигурни да ће о будућности Србије одлучивати искључиво грађани Србија који ће и на предстојећим изборима још једном пружити апсолутну подршку политици Александра Вучића. Политици која једина гарантује будућност за сву нашу децу - рекао је Јоксимовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)