РЕАГОВАЊА НА МАРИНИКИНУ ИЗЈАВУ: Мариника да телефонира, а други људи да страдају, је ли? Најобичнији лицемери!

Novosti online

02. 12. 2021. у 15:37

ПОЛСАНИЦИ СНС реаговали су данас а поводом позива Маринике Тепић да у суботу сви зову МУП како би полицију пријавили полицији.

РЕАГОВАЊА НА МАРИНИКИНУ ИЗЈАВУ:  Мариника да телефонира, а други људи да страдају, је ли? Најобичнији лицемери!

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

Дебело плаћена Ђиласова лажовчина покушава да манипулише народом Србије! Узалуд! Народом не можете манипулисати, иако сте озбиљно спонзорисани! Та ваша "непослушност" је човека умало коштала ока! Мариника да телефонира, а други људи да страдају, је ли? Најобичнији лицемери!, написала је Невена Ђурић.

У Србији свачије мишљење и став могу да се чују, на пристојан и културан начин. Тепићка са својим газдом тајкуном Ђиласом жели обичан народ да свађа са државом, онај исти народ за који каже да је геноцидан. Немири, свађе и сукобе то желе, да би лакше наставили пљачку Србије, рекао је Зоран Томић.

Мариника жели"слободно"да искаже мишљење наговарајући људе да блокирају путеве,који притом крше и Устав и законе Србије. Баш лидерски "слободно"нема шта? Небитно је сто људи могу кривично да одговарају, важно је да крвопија изрази "мишљење". Зар толико мрзи сопствени народ?, казала је Јелена Орадовић.

Докле ће грађани у овој земљи трпети последице због политичке безидејности дела опозиције? Како ћете своје поступке објаснити породицама људи који због блокада изгубе животе, јер санитети неће моћи да прођу?! Дозовите се памети, рекла је Ана Белоица.

Дебело плаћена Мариника поново манипулише народом из свог Поршеа или неког новог луксузног аута који је добила овог месеца. Не жели Србија да још неко страда попут Прокића већ желимо мирну, стабилну, пристојну и економски јаку државу за коју се бори Александар Вучић, написала је Оља Петровић.

Наставља се терор оних који су терорисали земљу и за које су грађани Србије, грађани другог реда. Велицају хулигане, батинасе, измисљају лази за Данила Вуцица. Али сада је потребно блокирати институције јер ипак глад за новцем је много веца. Мало је плата код Ђиласа?, упитао је Дејан Кесар.

Да је разум одавно напустио представнике бившег режима, то нам је одавно било јасно. Али да ће да се жале полицији они који планирају да малтретирају грађане и забране им слободу кретања, е то је већ нови ниво лудила. Ништа нормално од Мултиком "стипендиста" нисам ни очекивао, рекао је Немања Јоксимовић.

Народе, 'ајте полако у грађански рат, сви заједно у Ђиласову славу, па ко више очију ископа добија бонус од тајкуна. Тако је Мариника била послушна и напредовала - на врх пропалог ДС! Зато позива на блокаду путева, а она ће телефонску линију МУПа из топлих канцеларија Мултикома, казао је Ђорђе Тодоровић.


Мариника, и даље дебело плаћена, позива на кршење Устава и онемогућавање основних права грађана. А шта очекивати од доказаног лажова која етикетира Србе као геноцидни народ. И то није довољно, сад позива на наставак “исказивања мишљења” - ваљда једно око није довољно!, написала је Ивана Николић.


Морају олоши из Мултиком картела некако да оправдају паре које су добили од странаца за уништавање Србије и то је једина права намера протеста и блокада. Него јесте ли пријавили вашим батинашима да овај пут долазе и Чуме и Кељменди да бију недужне Србе, ако газда Ђилас тако каже, написао је Милош Терзић.

Траже грађански рат, крв на улицама, организују пребијање народа који не мисле као они а онда позивају полицију да их чувају док нам они руше државу. Лицемери најобичнији неће вам проћи! Нећемо вам дати да вратите Србију у тајкунско блато из кога смо изашли то вам обећавамо, каже Ђорђе Дабић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)