"НИЧЕГА СЕ НЕ ПЛАШИМ" Вучић поручио: Улици никада нећу да подилазим

Novosti online

30. 11. 2021. у 10:44

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић рекао је данас да страшно мрзи кад неко ко добије новац из иностранства прети председнику Србије, али је додао да се не плаши ничега.

НИЧЕГА СЕ НЕ ПЛАШИМ Вучић поручио: Улици никада нећу да подилазим

Фото: Танјуг

- Постоје људи којима не можете да претите јер се ничега не плаше. Коју пругу, метро или железницу су изградили тајкун Ћута, тајкун Ђилас и тајкун Зеленовић? Где су нешто направили? Не можете да се сетите? Па, не можете кад не постоји. Не можете да ме срушите, можете да ме убијете. Улици никада нећу да подилазим. Са људима као што сам ја не може другачије. Могу да ме победе на изборима или да ме убију - рекао је Вучић приликом обиласка радова на пројекту изградње инфраструктуре и насипања платоа за депо београдског метроа на Макишком пољу.

- Нек Кељменди коначно има свог представника у Скупштини Србије - рекао је иронично Вучић, коментаришући наводе да ће Драган Миловановић Црни бити на Ђиласовој посланичкој листи, а услов је да та листа пређе цензус.

Председник је рекао да га је шокирало то што је Зеленовић "зликовачки мирно посматрао како багеристу готово убијају".

- Морам да признам да сам био апсолутно шокиран и молим људе да сами погледају тај снимак - рекао је Вучић и додао да може да наведе бар 20 политичких противника који би реаговали другачије у таквој ситуацији.

- Сви који су користили чекић и повредили неког чекићем треба да одговарају. Још немамо да је неко пријавио повреде од чекића. А где су ишли они са секиром? Да беру цвеће за Виолу фон Крамон? - питао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)