ПРИСТОЈНА СРБИЈА ВАМ НЕЋЕ ДАТИ ШАНСУ: Данијела Вујичић упутила поруку Ђиласу и његовој свити

Новости онлине

29. 11. 2021. у 16:40

ЧЛАНИЦА Главног одбора СНС и Народна посланица Данијела Вујичић прокоментарисала је данас блокаде које организује опозиција и батинање грађана Србије.

ПРИСТОЈНА СРБИЈА ВАМ НЕЋЕ ДАТИ ШАНСУ: Данијела Вујичић упутила поруку Ђиласу и његовој свити

Фото: Новости

- Из угла Аљбина Куртија и савезника жутог олоша и свите мистер 619 милиона - Ђиласа, косовског лобисте Јеремића и предводнице нарко-кланова Маринике Тепић у борби против Срба и Српског народа, организовани протест, батинање, блокада путева, слобода кретања изгледа као наставак незавршеног посла на КиМ, под директивом доказаног Србомрсца Виоле фон Крамон, која подржава Не давимо Београд, Ћуту и Зеленовића и која се јавно залаже за сарадњу између независних држава Србије и „Косова“ - рекла је Вујичић.

Она поручује Ђилас у да зна да се он одрекао Косова и Метохије зато што су му други тако рекли.

 - За вас Космет није део Републике Србије за вас је Космет тежак терет ког би да се ослободите. Док се председник Александар Вучић бори да сачува мир и наш народ на КиМ, који је на нишану дугих цеви већ 20 година, Ђиласова медијска машинерија оличена кроз људски шљам се ставља у службу личне користи и користи страних ментора који имају за циљ насилно рушење власти и стављање државе Србије и Српског народа под контролу послушника, доказаних пљачкаша и страних утицаја са циљем слабљења државе - рекла је она, и додала:

- Пристојна Србија вам неће дати шансу да зауставите напредак земље и процес њеног развоја који је неповратан. Одговор на то су наша дела која говоре више од речи. То су ауто-путеви, нове болнице, вртићи, нова модерна и економски јака Србија која чува Српски народ на КиМ и у региону у чијим резултатима и ви уживате. Не заборавите да народ памти и да сте Србију опљачкану, опустошену оставили управо том народу ког батинањем покушавате да дисциплинујете. Одавде нема назад, схватићете брзо. Правда за Душана Прокића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)