ПОСЛАНИЦИ СНС ОДГОВОРИЛИ МАРИНИКИ ТЕПИЋ: Њено лудило довело је до тога да у батинашу види хероја

Novosti online

29. 11. 2021. у 16:08

ОД кокошки дилера из Моровића, Мариникино лудило довело је да у батинашу види хероја. Ништа чудно пошто у жутом газди тајкуну Ђиласу види инспирацију, а српски народ као геноцидан. На крају биће важно шта народ види, а то ће јој рећи на изборима, као и до сад што је чинио - каже члан Главног одбора СНС Зоран Томић.

ПОСЛАНИЦИ СНС ОДГОВОРИЛИ МАРИНИКИ ТЕПИЋ: Њено лудило довело је до тога да у батинашу види хероја

Фото: СНС


- Предводницо црне листе батинаша, за вас су"хероји"људи који туку пристојни свет. За вас су насилници природно окружење. Мрзитељи свега што је српског рода, па зар мислите да ћете батинама, лажима и изазивањем грађанског рата да дођете на власт? Пристојна Србија каже никада - стоји у објави народне посланице Јелене Обрадовић.

- Пале су маске-жута олош елита диже у небеса батинаша који је јуче пребио човека на протесту док са друге стране осуђују оне који су се бранили од оваквих на том истом протесту - написао је Ђорђе Дабић, члан Главног одбора Српске напредне странке и народни посланик.

- Од Ђиласовог распалог мегафона ништа нормално нисмо могли да очекујемо осим да једног батинаша, једног насилника, проглашава за хероја. Чијег хероја? Драгана Ђиласа? Па наравно. Њима су узори разни Дабовићи, Филиповићи, Бакићи... Све сами хероји, али Централног затвора - каже народник посланик Немања Јоксимовић.


 

-  Кокошарка је још једном показала колико мрзи српски народ. Није јој довољно што их назива геноцидним, поново дебело плаћена из иностранства предводи чету која бије и сакати грађане Србије. Плату прима да промовише “хероје” - наркодилере, дрогиране коке, лажне екологе и батинаше - написала је на Твитеру посланица Ивана Николић.

- Када су јој пријатељи нарокодилери, а батинаши хероји онда не треба да чуди какву Србију прижељкује. Заборавља да се народ не повлачи пред лоповима, пред онима који га називају геноцидним и који желе да врате Србију у мрачну прошлост. Мариника да промени коке дилере - каже народни посланик Ђорђе Тодоровић.

- Слика у редовима жутог Ђиласовог картела: потпуно одсуство здравог разума! Колике су те паре којима Ђилас плаћа осмех крволочне тајкунке са слике која велича батинаша? За пристојне људе, нема тих пара - написала је посланица Невена Ђурић.

- Намера да српски народ прогласиш геноцидним, даје ти за право да амнестираш батинаше? За Ђиласову перјаницу тај батинаш је херој! Као што је и наркодилер поред кога се сликала? Већинска, пристојна и културна Србија ће на наредним изборима рећи стоп политици насиља и пребијања - написао је посланик Дејан Кесар.


 

-  Распале Мултиком присталице пребијају народ на правди Бога и проглашавају батинаше херојима.Јасно је да све то повезано са наркодилерима, страним парама и мржњом Ђиласоваца према сопственом народу. Таман да народ види слику Ђиласове Србије и какво лудило имамо са те стран - написао је посланик Милош Терзић.


- Ништа ново из тајкунске фирме. Величање криминалаца, лопова и сецикеса. Туђе главе разбијају, док сами твитују из поршеа. Херој им је свако ко на другог дигне руку. Ускоро ће избори, па ће народ свима да покаже где је чије место. Ком' опанци, ком' обојци - написала је народна посланица Ана Белоица.

- Нисмо ни навикли да Маринику видимо у бољем друштву! Криминалци, нарко дилери и лопови су једино друштво које она познаје! Са таквима би народ да пребија, децу да им блокира, назива усташама и још геноциднима? Која је цена оваквог људског срама? Стиже ли нови Порше или БМW?-  написала је Сандра Божић, члан Главног одбора Српске напредне Странке.

Марић: Циљ да се одрекну Косова и Метохије и свог народа, под окриљем мантре коју је и изговорио Драган Ђилас

Велики део организација и политичких представника које смо могли да видимо међу окупљенима, припада заговорницима признања независности наше јужне покрајине, чији је највећи промотер сада Виола фон Крамон. Под слоганом здравије и чистије животне средине, на мала врата се изгледа намерава увести нормалност хаоса и дивљања по нашој земљи, чији једини циљ је напад на председника Александра Вучића и насилног, мимо избора, рушења власти коју предводи СНС. Разлог је до сада био јасан, а то је повратак на власт без народне подршке како би се зауставио напредак и даље јачање Србије. Оно што се сада јасно и види да им је циљ да се одрекну Косова и Метохије и свог народа који живи тамо, под окриљем мантре коју је и изговорио Драган Ђилас, а то је да на северу Космета живе криминалци и да приштински специјалци имају право да малтретирају и пуцају на голоруки народ.

Што је најгоре, изгледа да им је то једина политичка платформа: 'решити се' Вучића, вратити Србију у прошлост, одрећи се КиМ и прогласити свој народ за геноцидан. Рецепт дивљања и млаћења који су добили од Куртија и страних агентура неће им проћи. Знајте да народ на КиМ зна како је живео у доба грађанина 619 - Ђиласа, јунака "косовске" независности - Јеремића и остале жуте банде и знамо каква је Србија била у доба власти режима ДС-а, када смо трпили погроме, а они пили кафе у кругу двојке - члан Главног одбора СНС и Народни посланик Љубомир Марић.

- Maske su pale i jasna je bolesna ambicija Marinike Tepiћ. Po cenu krvi, doћi na vlast.

Poruka za Mariniku i ostale Ђilasove plaћenike - neћete nas zaustaviti, Srbija ide napred, do pobede! - поручила је Биљана Пантић Пиља.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)