БОЖИЋ: Ђиласове присталице дале себи за право да пребијају људе

Novosti online

29. 11. 2021. у 13:54

ЧЛАНИЦА Председништва Српске напредне странке Сандра Божић прокоментарисала је насилне протесте, организоване у суботу у Шапцу.

БОЖИЋ: Ђиласове присталице дале себи за право да пребијају људе

Фото: Пинк ТВ принтскрин

- Онај који викендом служи фашизам грађанима у облику забране кретања, песница у главу уз жељу да све грађане Србије до следеће године прогласи геноцидним народом, усуђује се да говори о грађанским правима и слободама. Бојим се да је то право изгубио оног момента када је завукао дубоко руку у њихове џепове - казале је Божић.

- Једину слободу коју овај крволочни тајкун признаје је његов лични интерес који гура на крилима сценарија крвавог обрачуна, прижељкујући га по улицама, како би опет дошао на власт и несметано могао да допуни свој џеп народним парама. С друге стране имамо викенд екологе који више ни не крију да се финансирају из разних иностраних центара моћи, а који су се након пропалих инвестиција у МХЕ сетили да воде бригу о животној средини. Све што Вучић уради или не уради, свеједно, биће разлог тајкунским батинашима за крв на улицама само да би дошли на власт и наставили тамо где су стали. Терор мањине над већином јесте оно што се догодило у суботу на "мирним" протестима. Мањина предвођена Ђиласовим мултиком присталицама дала је себи за право да пребија људе и да одлучује о томе ко, где и када сме да се креће, а онда данас држе лекцију о томе шта су праве вредности - рекла је она.

- Насиље се пласира када треба да се оправда новац примљен из иностранства како би се спроводила политика терора и крвавих улица с циљем да се Србија уруши. Међутим све што се догодило у суботу није било довољно да код осведочених фашиста утоли жеђ за проливањем крви  на улицама Србије. Ни овај пут нису остали без подршке Виоле фон Крамон, као маскоте протеста и утемељивача идеологије Велике Албаније којој очигледно у овом случају не смета никакво насиље, ако оно за циљ има спровођење агенде која је под плаштом екологије, окренута ка признавању независности Косова што подједнако из све снаге гурају и Драган Ђилас и Аљбин Курти - додаје Божић.

- Њихова политика јесте политика улица и то је за њих једини познат начин повратка насметаној крађи новца грађана Србије. Наше је да им то никад не допустимо и да покажемо да пристојна Србија никад неће дозволити повратак у амбис Ђиласовог безумља и пустоши. Србија не би могла два пута да преживи пустошење епохалних размера коју је маестрално извела жута банда која се опет уједињује око заједничког интереса - пљачке - закључила је Божић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)