ВУЧИЋ О ПОВРЕЂЕНОМ БАГЕРИСТИ: "Могли сте да видите како за Рокфелерове паре Срби морају да добијају батине"

Новости онлајн

29. 11. 2021. у 11:42

ПРЕДСЕДНИК Вучић је у свом обраћању новинарима за еколога који је пребио човека у Шапцу и коме није одређен притвор рекао да "Бог не би разумео ко око чега протестује".

ВУЧИЋ О ПОВРЕЂЕНОМ БАГЕРИСТИ: Могли сте да видите како за Рокфелерове паре Срби морају да добијају батине

Фото: Приватна архива/Принтсцреен

- Претучен је човек који није кршио ниједан закон и кретао се путем којим има право да се креће. Кретао се веома споро, не угрожавајући никога, иако су они који су били на путу били ту нелегално и криминално. Тог човека су изубијали и налази се у болници. Реч је о господину Прокићу. Има тешке телесне повреде. Могли сте да видите како за Рокфелерове паре Срби морају да добијају батине. Може тужилаштво да тражи или не тражи притвор, то је једна ствар, а како ће суд одлучити то је друга ствар. Претпостављам да се тужилаштво руководило тиме да нису потребни сведоци јер је виђено шта се догодило - рекао је Вучић и додао да је таква одлука изазвала бес већине људи у Србији.

Фото: Приватна архива

Председник је позвао да се нико не свети том батинашу и осталима које су Зеленовић и слични послали.

- Тужилаштво и судије су они постављали 2009. године. Знам да ће већина у Србији рећи да жути олош још влада, али полако... Сигуран сам да ће све да буде по закону. Пристојну и већинску Србију позивам на уздржаност - рекао је председник. 

Вучић је рекао да још није потписао Закон о експропријацији и да чека мишљење свог правног тима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)