САНДРА БОЖИЋ: Кад Мариника Тепић брине о интересима грађана, нуле на Ђиласовим рачунима само расту

Novosti online

24. 11. 2021. у 20:40

ЧЛАН Главног одбора Српске напредне странке Сандра Божић реаговала је на наводе које је изнела Мариника Тепић из ССП о сиромаштву у Србији.

САНДРА БОЖИЋ: Кад Мариника Тепић брине о интересима грађана, нуле на Ђиласовим рачунима само расту

Фото: ТВ Хепи принтскрин

Њено саопштење преносимо у целости:

Лицемерска и преварантска, су једине речи које исправно дефинишу политику тајкунске перјанице и носиоца кримогене листе, прву међу најгорима, Маринику Тепић.

Мада ништа се више не може очекивати од жене која је прала новац улагањем у Банатске шоре, крала од спортиста награде и реализовала скарадне пројекте као што је "Секс за почетнике" само да би уграбила још коју прилику да похара покрајински буџет.

Фото: Пинк ТВ принтскрин

Исти је сценарио и данас, и исти лоповлук обећавају и за сутра, само су апетити далеко већи јер је народна каса никада пунија.

И док узнемирава грађане, као и обично нетачним наводима и небулозама, попут оних да кокошке носе дрогу, подсетићу је да грађани не верују онима који су их опљачкали, похарачили и бацили на колена дотеравши их до просјачког штапа.

Не верују, јер док су се она и њен газда Ђилас бесумучно богатили, плате у Србији су биле на историјском минимуму, стотине хиљада људи остало је без посла, људи су напуштали земљу, а у њен и џепове њених страначких колега отишла је будућност читавих генерација у Србији.

И док се одрешена од реалности возика у аутомобилима од по стотину хиљада евра убеђујући грађане Србије да су геноцидан народ, поверење грађана  је далеко од тајкунске жеље.

Грађани верују Александру Вучићу који је земљу дигао из пепела, вратио јој снагу, а људима достојанство.

Верују човеку којем читав свет аплаудира на најбољим економским резултатима који су променили у потпуности парадигму напретка Србије која се данас сврстава у најбрже растуће економије света.

Пруге, путеви, нова радна места се вежу за име Александра Вучића, док се за име Драгана Ђиласа, власника Маринике Тепић веже лоповлук, криминал и безнађе, и по која кокошка.

Зато Мариника Тепић нека не брине о интересима грађана, знамо када она брине нуле на Ђиласовим рачунима само расту.

Нека се Мариника побрине за по коју кокошку, Борко за Праду, а Ђилас за обећање које је Јеремић дао и у његово име.

БОНУС ВИДЕО: Експлозија код Лештана у фабрици ЕДеПро

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ТРИ СРАМНЕ УЦЕНЕ Г7 ПРЕД СРБИЈОМ: Отели нам Косово, а траже да поштујемо украјинске границе