ТРАЖИ САНКЦИЈЕ ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ, ЈЕР ГА НЕ ЖЕЛЕ ЗА ГОСПОДАРА: Реакције на изјаве Драгана Ђиласа и Маринике Тепић (ФОТО)

Novosti online

06. 11. 2021. у 19:47

ПОВОДОМ посете Драгана Ђиласа Сједињеним Државама и његових изјава, као и објаве Маринике Тепић о „ургентном писму конгресмена САД председнику Бајдену“, огласили су се народни посланици и чланови СНС.

ТРАЖИ САНКЦИЈЕ ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ, ЈЕР ГА НЕ ЖЕЛЕ ЗА ГОСПОДАРА: Реакције на изјаве Драгана Ђиласа и Маринике Тепић (ФОТО)

Мариника Тепић и Драган Ђилас / Фото Танјуг

Народни посланик Ђорђе Тодоровић поручио је да „Мариники јаве да је "блокирање имовине" браће Ђилас и Мултиком коалиције озбиљан посао чак и за америчку администрацију.

- То више нико не може да похвата. А за слободу медија треба да се бори- код свог газде. Нико новинаре тако успешно не избацује са конференција као тајкун – написао је Тодоровић.

И Дејан Кесар послао је поруку Драгану Ђиласу.

- Најпознатији Мултиком зетон је у обавези да јос једном пљуне по Србији и свему српском. Мало је сто је српски народ за њу геноцидан него сада из свег гласа позива да се Србији уведу санкције. Битно да лобирају за своју фирму и Ђиласов капитал, а народу - могу и санкције – додао је Кесар.

Огласила се и Невена Ђурић.

- Србомрзац Ђилас се шврћка по Америци, отуда пљује сопствени народ на КиМ и - "ексклузивно" објављује писма којим се напада Вучић? Чудо једно. Како се то све "погодило"...

Онда се и то да у својој земљи добија само презир врло логично "погоди" – поручила је Ђурићева.

Члан ГО СНС, члан ГрО СНС Крушевац и народни посланик у НСРС Зоран Томић поводом захтева за санкцијама је написао:

- Ђилас тражи санкције за грађане Србије јер не желе Ђиласа за господара? Потегао чак до Конгреса САД да тражи помоћ за рушење власти у Србији, скупио силу од седам сигурних гласова? Нико да му каже да седам конгресмена немају право гласа у Србији, а и Вучића нешто баш не импресионирају?

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)

РАНКОВ АТАК НА ИСТОРИЈУ И СРБИЈУ: Црногорски министар спољних послова на почетку мандата оправдао епитет србомрсца