КОВАЧЕВИЋ О ИЗЛАСКУ ИЗ НС: Нисам хтео агресивни реваншизам, постоји сукоб Јеремића и Поноша

Новости онлине

28. 10. 2021. у 13:49

ВЛАДИМИР Ковачевић, доскорашњи председник Одбора за привреду и предузетништво Народне странке, рекао је да је напустио ту партију због агресивног ревашизма, и истакао је да је главни проблем Вук Јеремић.

КОВАЧЕВИЋ О ИЗЛАСКУ ИЗ НС: Нисам хтео агресивни реваншизам, постоји сукоб Јеремића и Поноша

Фото: Јутјуб

- Моја агенда је била решење за бољи живот. Ако је власт урадила нешто добро, зашто то не похвалити? Међутим, начин на који Народна странка перципира борбу за власт је преагресивна. Реваншизам, рецимо, то је нешто иза чега ја нисам могао да станем. Када дођете на власт ако имате инструменте да се обрачунате са организованим криминалом, ви то треба да радите, али располућивање народа аферама од једне до друге, анестезира народ и ви више не знате коме да верујете. Ја нисам био за то – рекао је Ковачевић за Данас.

Он је коментарисао и осипање те странке, коју је напустио већи број функционера, и рекао је да је суштина проблема у Вуку Јеремићу. Ковачевић је потврдио да постоји сукоб председника Народне Странке са потпредседником Здравком Поношем.

– Сукоб између Поноша и Јеремића око кандидатуре за председника је истинит и ја нисам хтео да будем део те поделе. Дошао сам у странку да буде јача и да буде формат који пружа сигурност, али њих двојица су дуго времена били кохезиони, али у последње време су били дисонантни тонови – закључује Ковачевић.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)