ВУЧИЋ МОРА БИТИ ПРЕДСЕДНИЧКИ КАНДИДАТ: Министар Вулин -"Он је једини лидер који може све Србе да окупи"

Новости онлајн

27. 10. 2021. у 21:44

МИНИСТАР унутрашњих послова Србије и лидер Покрета социјалиста Александар Вулин одржао је данас предавање полазницима Академије младих лидера Српске напредне странке.

ВУЧИЋ МОРА БИТИ ПРЕДСЕДНИЧКИ КАНДИДАТ: Министар Вулин -Он је једини лидер који може све Србе да окупи

Фото: Новости

Министар и председник Покрета социјалиста Александар Вулин, пожелевши младим напредњацима срећну славу, истакао је да, уколико озбиљно намеравају да се баве политиком, никада не смеју да напусте идеологију, идеју, уверења и визију због којих их је народ препознао и подржао. 

Министар и председник ПС-а је истакао да СНС има снажног лидера Александра Вучића којим може само да се поноси и чија се успешност огледа у томе што никада није напустио своје изворне идеале, што уме да преузме одговорност увек и на сваком месту и што никада није напустио борбу за интересе свог народа и државе, ни по коју цену. 

- Морате да познајете своју земљу и изнад свега да је волите. Људи то препознају. Никад немојте изгубити идеју због које сте ушли у политику и никада немојте престати да волите свој народ - поручио је министар полиције и лидер Покрета социјалиста Александар Вулин младим члановима СНС-а. 

Он је подвукао да, уколико желимо да Србија настави свој раст и развој и уколико желимо да сви Срби буду јединствен политички народ, Александар Вучић мора да буде председнички кандидат Српске напредне странке. 

- Александра Вучића и Српску напредну странку сви Срби доживљавају као неког ко окупља, организује и даје смисао. 

Не смемо дозволити да ми Срби останемо без јединствене политичке артикулације. Вучић је једини лидер који може све Србе да окупи и артикулише. И зато је изузетно важно да Александар Вучић буде СНС-ов кандидат за председника Србије, зато је важно да се Александар Вучић не повуче са места шефа СНС-а - поручио је министар унутрашњих послова и председник ПС-а Александар Вулин, обраћајући се младим лидерима СНС-а који су Вулину упутили огроман аплауз и изразе подршке на његову констатацију да Александар Вучић мора бити председнички кандидат Српске напредне странке. 

- Заједничким радом стварамо јаку, стабилну земљу, из које млади људи не одлазе и не беже као што су то чинили након 5. октобра, када је на власти био ДОС који је слагао младе, опљачкао Србију, а богатство донео искључиво себи - поручио је министар и председник ПС-а Александар Вулин.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

Председник Вучић у обиласку Галерија центра, Београд на води

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (47)