ВУЧИЋ СТИГАО У СКУПШТИНУ: Почиње дијалог са опозицијом

Танјуг

23. 10. 2021. у 09:25

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић стигао је у Скупштину Србије, где ће учествовати на састанку Радне групе за међустраначки дијалог без странаца о побољшању изборних услова.

ВУЧИЋ СТИГАО У СКУПШТИНУ: Почиње дијалог са опозицијом

Фото: Танјуг

Вучића је испред Скупштине сачекао председник парламента Ивица Дачић.

Међу првима у Скупштину су стигли заменик председника СРС Александар Шешељ, представница Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски, лидер Двери Бошко Обрадовић, председник Покрета Доста је било Саса Радуловић, а ту су и шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић и потпредседник Скупштине и функционер СНС Владимир Орлић.

На данашњем састанку Радне групе за међустраначки дијалог без странаца очекује се да власт и опозиција дођу до завршног документа о побољшању изборних услова.

- На основу свих предлога које смо имали до сада пробаћемо да дођемо до завршног документа који би имао као свој крајњи циљ да већина учесника буде задовољна и током и резултатима дијалога - рекао је раније за Танјуг Ивица Дачић.

Тиме би после дијалога који је вођен са европарламентарцима, после закључака и мера које је власт почела да спроводи, био заокружен процес међустраначког дијалога, додао је Дачић.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (13)